- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: Дойде ми и след 1 час спря?!
Дойде ми най-п0сле![]()
![]()
Ама бях на рожденя ден на най-добрата ми приятелка ии..пийнах д0оста
![]()
и след 1 час ми беше спрял цикъла
![]()
нямаше го цяла нощ, а преди това беше някак никакъв..смисъм 2-3 капки бледи..и сега сутринта пак нямаше нищо и след 20 минути от както бях станала пак ми д0йде
![]()
ама си ми е нормално сега.. дали е от алкохола?Дали пак ще спре..
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Не се тревожи. Най вероятно не се е регулирал още напълно. Аз имам от 4-5 години някъде и още ми играе номера. Спокс и на мен понякога ми спира за малко и след няколко часа пак тръгва. Нищо ти няма. И да спре пак, пак ще тръгне \/
Не мисля, че ти има нещо от, което трябва да си притесняваш !![]()
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
нормално е. И на мен ми се е случвало товане се притеснявай, а и не мисля, че е от алкохола
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
нормално е
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Нормално е,а и на мен ми се е случвало![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Normalno e. Vsa6tnost taka e dokato se regolira , spoko si4ki sme bili taka![]()
![]()
![]()
the naughty look. <3
don`t worry![]()
Ее ти да не очакваш постоянно да тече![]()
Нормално е мн ясно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
споко .. не може да очкваш от първия път да е наред всичкоможе да мине година, даже две докато ти се нормализира
Съвсем нормално е щом ти е дошло за първи път ! няма от какво да се шашкаш :P
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
ama ne mi e do6lo za purvi putПървоначално написано от danielchety
![]()
zakasnq mi s 4 dni daje misleh 4e 6e ima beb4e
![]()
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
Така е,но пък на мен ми беше редовен още от началотоПървоначално написано от ``ФуТбоЛиСткАтА``
![]()
ама така е по-добре де,пък е и хипер лек и ми свършва за 3-4 дни
![]()
споко
Това си е в реда на нещата, то не може да ти тече нон-стоп.
Година-две ли?Вече 3 години имам и още ми играе номера тъпияПървоначално написано от dreaml1nd_
![]()
По темата:не се притеснявай както казаха всички-нормално е !![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мисля , че първия път е нормално да ти е така . Ама не мисля , че е нормално да се нафиркваш още от лапешка възраст дет дори цикъл до скоро си нямала .
WTF ?!