- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв наркотик използвате преди секс?
ихихихихихихихиххихихПървоначално написано от notorius
![]()
![]()
6TE VI DAM EDIN SAVET....
ZA MOM4ETATA
KOITO PU6I GANDQ PO BURZO SE PRAZNI
AKO DRUSATE AMFETI TRUDNO 6TE VI STANE PI6KATA
AKO SE NAPIETE NQMA DA MOJETE DA SVUR6ITE STIGA DA VI STANE PURVO(E PAK NO6TE Q MU4ITE DEVOITAKA)
AKA STE SE NAPILI S 4ERVENO VINO STE NA KAMUK NQMA SPADANE
ZA MOMI4ETATA
SLED UPOTREBA NA TREVA I NAI MALKOTO DOKOSVANE E MNOGO PRIQTO I SE PREJIVQVA EBATI PREJIVQVANETO
AKO STE DRUSALI AMFETI TOLKOVA VI SE ISKA 4E 2 NE VIDITE
OBA4E E KOFTI DA STE PIQNI PONEJE VI E VSE TAQ A NA DRUGIQ DEN SUGALQVATE
KAZVAM VI GO OT OPIT. MNOGO E KO6TI KOGATO NE MU STANE PI6KATA. A INA4E NE E LO6O DA DRUSA6 PREDI SEX
a ina4e seriozno edna priatelka mn obi4a da i slagam mentos na pytkata smisal da si gy smy4a dokato q lija i dagy ystavq varhy klitora i naprao polydqva
Отговорът на всички въпроси е: МУСАКА![]()
![]()
![]()
So free
Ахааа една приятелка викаш .. ама не хойш с нея, само си я лижеш отвреме навреме..Първоначално написано от InviTr0
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
От личен опит?! ........ Момче/момиче ... хермафродит?!Първоначално написано от chara
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
tfa deto ne im stava pacata na mujete ot amfeta,ne e mng vqrno...smisul takuf s nikoe momche do sa ne mi e se e sluchvalo...moje na nqkoi verno da ne im stava pacata ...Първоначално написано от chara
Schranz music is my world !
chara написа:
6TE VI DAM EDIN SAVET....
ZA MOM4ETATA
KOITO PU6I GANDQ PO BURZO SE PRAZNI
AKO DRUSATE AMFETI TRUDNO 6TE VI STANE PI6KATA
AKO SE NAPIETE NQMA DA MOJETE DA SVUR6ITE STIGA DA VI STANE PURVO(E PAK NO6TE Q MU4ITE DEVOITAKA)
AKA STE SE NAPILI S 4ERVENO VINO STE NA KAMUK NQMA SPADANE
ZA MOMI4ETATA
SLED UPOTREBA NA TREVA I NAI MALKOTO DOKOSVANE E MNOGO PRIQTO I SE PREJIVQVA EBATI PREJIVQVANETO
AKO STE DRUSALI AMFETI TOLKOVA VI SE ISKA 4E 2 NE VIDITE
OBA4E E KOFTI DA STE PIQNI PONEJE VI E VSE TAQ A NA DRUGIQ DEN SUGALQVATE
KAZVAM VI GO OT OPIT. MNOGO E KO6TI KOGATO NE MU STANE PI6KATA. A INA4E NE E LO6O DA DRUSA6 PREDI SEX
tfa deto ne im stava pacata na mujete ot amfeta,ne e mng vqrno...smisul takuf s nikoe momche do sa ne mi e se e sluchvalo...moje na nqkoi verno da ne im stava pacata ...
mi nemomi4e sum no ti kazvam kak mi deistva na men......a za mom4etata znam poneje mi e slu4valo da sum s nqkoi koito e prezibil s nqkoe ot tiq ne6ta
Нищо.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Нищо.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Аз веднъж наистина шмръкнах прах за пране, май Ариел беше, не помня (много хубаво ми миришеше)...И после кихах цял денПървоначално написано от mel4ety
![]()
Пия одеколон за дезинфекция![]()
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Никакъв![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз ползвам пържоли, сготвени от него с гъбки и топено сирене, може и печено пиленце. По-добър афродизиак от нахраненото коремче няма![]()
Smile!?
Лимонтузу + черен пипер - счуква се много ситно, на прах направо и после го шмъркаш.
кво ли разбирате и вие.. аз съм вече от модерните, само на индийско орехче я карам![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself