- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол-uнTi7лeD:]...
Харесва ли ти да си на стола?
Защо поиска да 'седнеш' на него?
Това ли очакваше, когато го поиска?
Когато някой те обиди (не за външния ти вид), замисляш ли се дали има право или просто го наричаш комплексар и се правиш, че не ти пука?
Някога била ли си в депресия?
Какво ще направиш, ако спечелиш от тотото? Не знам колко е сега печалбата, но да предположим, че е към 2 милиона ( :Д ). *
Ходиш ли на солариум?
Къде учиш?
Харесваш ли си класа?
Какъв беше последният подарък, който подари на някого?
А който получи?
Знаеш ли как се играе на дзънк?
Спортуваш ли?
Гледаш ли новите?
* Не казвай "не знам" или нещо такова, едва ли ще ти отнеме толкова много време да го измислиш, парите лесно се харчат все пак. =)
Кого мислиш да туриш на стола?
Мислиш ли,че си интересна личност?
Любим сезон?
Няма ли да спреш да слагаш намигащата иконка?
Велика ли си?
![]()
![]()
London Tipton
1.да, ако задаваха по-умни въпроси..Първоначално написано от AFT
2.ми еи така за разнообразие
3.нищо не съм очаквала
4.хаха не се правиа, то не ми пука... да ме обижда колкото си искакато не ме познава не може да каже нищо за Мен, освен за външния ми вид хах, но всеки си има мнение просто не разбирам защо вс трябв да са толкова груби..аз лично не обичам да обиждам който и да било, но разбрах че в този форум явно само това умеят
5.не
6.лол, ще ги дам заа апартамент ;д ии за една стая която мн мн харесвам, после за бала ми и после за лаптоп и ако има за кола хахаха ;Д
7.да..преди морето
8.130..
9.оо не :хххх
10.гривна
11.потник и панталонки
12.а? ;дд
13.дам
14. понякога
Отговорът на четвърти въпрос ме огорчи!
Въпроски:
1.Съумяваш ли да се храниш здравословно?
2.Относно секса за пари - дори един човек съвсем небрежно да те почерпи едно питие, това винаги си има някакъв замисъл. Просто някои го правят съвсем несъзнателно. Иначе на тоя свят всяко нещо си има цена! ДОРИ И ТИ! Съгласна ли си? Ако не - защо?
3.Как ще коментираш всички онези тарикати, които са обвързани с един човек и търсят още и още забавления и развлечения НЕ от половинките си? Ако попаднеш в един такъв спор, коя от двете страни ще защитаваш? Изневеряващия или рогоносеца? И защо?
4.Колко според теб трябва да е допустимата свобода за един обвързан човек?
Нямаше ли преди един рег kuklichka_89 или нещо от сорта?
Първоначално написано от cherinka
1.да : )
2.отбягвам такива хора просто, не съм такава...още преди да си предложи и парите, вече съм го ''отрязала'' не допускам такива хора, толкова ли е трудно за разбиране ?! аз може да си имам цена, но едвали ще се продам за секс с някой ..да не кажа старец- Възрастен
3.тъпо е според мен, ако си с един човек бъди само с него, ако не зарежи го. аз не изневерявам и не съм, имах възможноста но просто не го направих защото обичах човека до себе се.. защитавам страната на потърпевшияРогоносеца; )... ненажидам изневярата и лъжата...
4.всеки се нуждае от свободата си, но в границите си![]()
хъхъ,фейк или не,доста тъпи постове имаше..Първоначално написано от uнTi7лeD:
![]()
обичаш ли бело?![]()
London Tipton
Не, ве, майна, нямах предвид някой да дойде да ти каже "Ще ти дам еди си ква цифра пари, за да те чукам" .. ама карай, не ме разбра![]()
Q si pogledni otgovorite... nqkoi hora ti zadadoha prekrasni vyprosi, dostatychno umni, no nikoi ne poluchi dostoen otgovor vsyshtnost.Първоначално написано от uнTi7лeD:
1.Zashto mislish che Malkiqt princ i Lisugeryt ne sa bili samotni?
2.Za poreden pyt pitam, kak shte dokajesh, che ne si povyrhnostna i pretendirashta samo s vynshniq si vid? (dosega opredelno si dokazala obratnoto, a az nqmam namerenie da te "poznavam")
3.Upotrebqvash dumata Kompleksar? A znaesh li vsyshtnost kakvo oznachava? Ili prosto si q chula taka otnqkyde...
4.Klounite za teb sa...?
5.S kolko zavyrshi 11ti klas?
6.Kaza, che sexyt e nachin na jivot?! Q pak?
7.Nai-shturoto neshto koeto nqkoga si vyrshila?
8.Nai-silniqt moment koito si izjivqla dosega za koito se seshtash pyrvo?
9.Kakvo znachi da "opitomish"?
10.Kak mislish, che Lisugeryt se chuvstva kym Rozata? Zashto?
11.Mislish li, che Rozata bi iskala da znae za celiqt rozov hrast, koito Malkiqt princ e vidql na zemqta?
12.Malkiqt princ realen li e? Mislish li, che bi mogla da bydesh edin Malyk Princ?
Vyobshte, znaesh li koi sa Rozata i Lisugera? A koi e avtoryt im?
Chela li si tazi kniga izobshto?
A koq e poslednata kniga, koqto prochete?
Eha, che mnogo vyprosi. I vse umni mi se struvat ""
ми ще отговарям така ест, с някво ба*ти държанието са настроени вс тукаПървоначално написано от Bolt_f
1.били са заеднопха ;дд
2.ми аз пък и не искам да ме познаваш, няма да повтарям 10 пъти едно и също ти каквото искаш си мисли
3.да, знам
4.не знам
5. с 5
6.хаха че кога съм го казала тва, или аз нещо не си спомням
7.заминах на 400км без никой да знае ;д
8.една раздяла...
9.''малкия принц'' ли четеш хахаСиноними на опитомя
- научавам
- укротявам
- усмирявам...
10.не съм ти чела приказките
11.да
12.назад във времето, защо не хах
Ок на всички интересни и умни въпроси ти даде изключително лаконични отговори..
Защо поиска да си на стола след като нямаш желание/ време / умствен багаж за да отговориш както трябва на тези които проявяват интерес към теб?
Какви въпроси за теб са достатъчно "умни" и би имала желание да отговориш?
Защо си мислиш че човек не може да разбере дали си или не си повърхностна само от това което пишеш?
След като трябва човек да те види лично за да може да си създаде мнение това значи ли че във форума играеш някаква роля и само се преструваш на глупава и повърхностна?
Като знаеш какво е комплексар обясни ако обичаш и обясни защо употребяваш тази дума толкова често.
1.во ако можеш да четеш написах че ЗАМИНАВАМ-това значи че няма да сядам на компютъра, още по-малко да влизам във форумаПървоначално написано от slun4ice
2.ро да поисках щото не знаех, че има толкоз назлобени хора тука още 5000 пъти да ти го напиша или да ти го нарисувам ?!
3.Защото представи си едно е да пишеш друго е да действаш, толко ли е трудно за разбиранекато мислят че съм повръхностна техен си проблем нека си мислят каквото искат нали аз знам че не съм си
4.във филм ли сме
5.не съм длъжна да обяснявам на който и да било от тука![]()
Ми всъщност повечето въпроси бяха съвсем нормални и доста добри. Да не говорим че Болт_ф зададе мн интересни въпроси. Явно просто не си искала да отговаряш или не можеш да се изкажеш с повече от 5 думи да не говорим че отгваряше избирателноЖалко че не можа да докажеш колко умна, задълбочена, НЕповърхтностна девойка си. Приятно изкарване там за където заминаваш
![]()
Извинете, като повечето бяха заядливи, не падам от МарсПървоначално написано от slun4ice
...
Като смяташ, че не мога да се изразя с повече от 5 думи не пиши по-добре, защото едвам се сдържам да направя като всичко останалис разликата само че не съм тука за да се заяждам с хората от форума
и да казвам кой е тъп и кой не
..
айде със здраве![]()
Тогава за кво си на стола?????5.не съм длъжна да обяснявам на който и да било от тука
thank god it ended, zomfg o_O
дано повече такива експерименти няма на стола![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."