.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    щом го е направила значи не ти е приятелка и не ти трябва но както ти си решиш аз мисля че не ти трябва

Град
    Гражданин на света !!! New York
    kakva e tas mar6a tq tas ne ti e priqtelka vzemi q otreji za 2 3 sedmici da rpaqt kvoto iskat po tela i po skype otrejiq napuk i napravi i kato iska obqsnenie i plesni 1 6amar ili 1 kry6e za6to pak nee ave dai 4esno obqsniii ako ne te razbere ei toga va ve4e q plesni :P yspexi

И още я наричаш "приятелка"??......
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Супер фен
    Хах според мен няма какво да разваляш Никакво приятелство не е това, прави го съвсем нарочно защото вижда, че я търпиш.

мисля ,че трябва да и сриташ задника.

Град
    Някъде там

Re: пред очите ми....

Цитирай Първоначално написано от Lolinka
    Здравейте.
    Имам проблем.Най-добрата ми приятелка направи нещо,от което ми стана наистина гадно.Снощи бяхме на заслон и аз бях взела с мен едно момче,което си бях харесала отдавна....След което моята "приятелка" го налази,докато не се оттеглиха заедно в гората...И всичко това го направи пред мен....И не се случва за първи път,но за преди съм си намирала какви ли не обяснения защо го е направила,но вече не мога..
    Незнам как да реагирам,как да постъпя...Не че искам да си разваля приятелството с нея заради едно момче,но нейната постъпка страшно много ме засегна..
    Тя спа с него пред очите ми.....Извинявам се ако ви звуча несвързано,но не мога да си събера мислите...
    моля ви дайте ми съвет какво да правя...
    Не искаш да си развалиш приятелството с нея ли?Извинявай,но очевидно м/у вас просто няма такова!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Знаеш ли .. и на мен ми се случи същото миналото или по-миналото лято .. Много харесвах едно момче и заради него ходех на дискотека с въпросната ми "приятелка",понеже само нея я пускаха до късно .. На връщане от дискотеката бяхме с него и компания. Спеше му се и легна на пейката,а тая мърша легна върху него .. Аз постоянно говорех за него,колко е сладък и свестен и не го криех .. всички около мен знаеха,че си ме радва момчето,особено тя .. но уви .. Сякаш искаше да го целуне,а може би не само това,защото си пада леко момиче .. Цял час .. той ставаше,въртеше се,но тя не! Упорито му се натискаше и сядаше пак в него! .. Бях потресена! Защо го правеше?! Когато искаше да се самоубива,заради едно друго момче (което обичала от 2 години) само аз я утешавах с часове и съм се тревожила да не направи някоя глупост .. и с какво ми се отплати! Сърбеше я сливата (с извинение) ..

Така де .. по същество .. от тогава не й говоря. Тръгнах си ядосана от пейката,на която стояхме .. Реших,че не ми се гледа повече този театър.

Поучително е да разбереш,че някой те разиграва и те прави на глупак,макар и болезнено .. Виж,просто не си струва .. Защо изобщо я наричаш "приятелка" след случката .. ?? Знаеш ли колко е съдържателна тази дума .. Приятелството се доказва и тя е доказала,че точно такова няма между вас .. Кофти ти е,разбирам. Искаш да й простиш и да получиш обяснение за стореното от нея,но щом веднъж го е направила без никакви угризения мислиш ли,че случката не може да се повтори пак? На първо място слагай себе си и се предпазвай от такива хора.

И аз имах такава "приятелка" при нея беше от завист всичко както бяхме "най-добри приятелки" просто аз привличах момчетата,а тя-не! както и да случая е подобен ами чесно ти казвам тия момичета неспират тя не се е позаинтересувала от твойте чуства- значи не ти я приятелка! Според мен не я режи напълно ами се дистанцирай от нея излизайте един път месечно и т.н. все пак тя не ти е гадже да скъсаш с нея! Момичетата са по отмъстителни за тва действаи полека Грубо, но факт!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Мега фен Аватара на koalka
    Въобще не я познаваш повече след тая постъпка, супер долно е постъпила...А ти можеш да не искаш да си разваляш отношенията с нея, ама тя отдавна ги е развалила, щом може така да прави.

Град
    Някъде там...
    Заеби я. За кво ти е такава "приятелка"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си