.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

пред очите ми....

Здравейте.
    Имам проблем.Най-добрата ми приятелка направи нещо,от което ми стана наистина гадно.Снощи бяхме на заслон и аз бях взела с мен едно момче,което си бях харесала отдавна....След което моята "приятелка" го налази,докато не се оттеглиха заедно в гората...И всичко това го направи пред мен....И не се случва за първи път,но за преди съм си намирала какви ли не обяснения защо го е направила,но вече не мога..
    Незнам как да реагирам,как да постъпя...Не че искам да си разваля приятелството с нея заради едно момче,но нейната постъпка страшно много ме засегна..
    Тя спа с него пред очите ми.....Извинявам се ако ви звуча несвързано,но не мога да си събера мислите...
    моля ви дайте ми съвет какво да правя...
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark
    You were hungry from the start...

Град
    В облаците
    @Lolinka
    Момиче, съвземи се! Каква приятелка ти е тя, след като постъпва по такъв долен начин?! Моля те, не й се поддавай.. Не искам да намесвам моите преживявания, но все пак - имах подобен случай като твоя, и въпросното момиче, с което се познаваме от 10 години, се оказа че е с мен, за да ме използва.. Защото й привличах момчета. Добре, замисли се - защо я наричаш "най-добрата ми приятелка" като ти съсипва не само нервите, но от друга страна и самочувствието?! Вземи се в ръце и я остави..
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    Там, където е сърцето...
    Виж не искаш да си разваляш приятелсвтото заради едно момче, но се замисли каква приятелка ти е тя при положение че прави такива неща и то не веднъж Мен ако питаш тя изобщо не ти е приятелка - просто си гледа интересите... затова най-добре се поотдалечавай от нея и недей се занимава с такава "приятелка", защото представи си ако си в наистина сложна ситуация дали такъв човек като нея би ти помогнал - едва ли.
    Просто според мене тя не ти е никаква приятелка, затова недей да се ядосваш - тегли й една българска ... и да си хваща пътя!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Тя знаеше ли че го харесваш?Ако отговорът е да сигурно се е опитвала да ти направи мръсно и явно не за първи път.=> можеш сама да си направиш извода колко ти е приятелка...
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

аз лично бих я натрошила

Оооо тя изобщо не ти е приятелка.

Град
    Пловдив
    щом още я смяташ за приятелка трябва да посетиш доктор

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Пфф.. голяма приятелка ти е значи... Не искаш да си разваляте приятелството заради тази случка, а каза, че и преди е постъпвала така? А и е знаела, че ти харесваш въпросното момче и пак го е направила... Сама си направи изводите що за приятелка имаш...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от beli_noshti
    аз лично бих я натрошила

Ммм ... не само ти
    Нз какво те е спирало от тфа да я разкараш Действай 4е после ще съжаляваш 4е си си губила времто и нервите
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

смятах я за приятелка,но вече не....нито е била пияна да го направи нито го прави за първи път.
    та тези момчета дори не са неин тип...имам чутвото че го прави на пук да ми го вурне за нещо..а аз такова нещо на никого не бих направила...още повече на близка приятелка...
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Зарежи тая и си намери най-добър приятел момче ..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Оставяй я като те търси по телефона не ждигаи като ти пише не я отразявай покажи и с действията си че си сърдита ... ама сериозно що не я насиниш малко да и покажеш кои е шефа

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Az misli sa6toto kato Iv4eTy ne ti e istinska priqtelka 6tom postapva taka i to nevednej a nai-dobre e dai tegli6 edna ... i da po4ne6 da si gleda6 tvoite interesi.Sorry 4e namesvam i li4noi raboti no az se o6te si imam problemi sas takiva "priqteli" pra si4ko z atqh a te nakraq ... tva ne sa priqteli i sam s eotkazala ve4e da se qdosvam s tqh tegla im edna... i gi zarezvam , taka de nqma se te da sa parvi . A za tvoqta "priqtelka" kakto ti kazah tegli i edna... taka po carski i Adios amiga!
    the naughty look. <3

Момиче я се стегни това не е приятелка това си е истински дявол.Помисли дали си готова да загубиш още нещо толкова скъпо заради нея-докога ще и позволяваш да ти се подиграва?Ако аз бях на твое място щях да и избия зъбките.Нямам много приятелки точно поради тази причина-искаха гаджето ми,но аз не си го давам толкова лесно.Неискаш да губиш "приятелка" заради 1 момче-а заради колко мочета можеш да и дръпнеш шалтера,ще чакаш да станат 10 ли?Я стига!

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от beli_noshti
    аз лично бих я натрошила

Ммм ... не само ти
    Нз какво те е спирало от тфа да я разкараш Действай 4е после ще съжаляваш 4е си си губила времто и нервите
    taq e nqkvo kurve 6e znae6

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    И ти и казваш приятелка ?? ОМГ!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    щом още я смяташ за приятелка трябва да посетиш доктор
    Правилно...Каква приятелка ти е тя Бати че и пред очите ти...Заебавай я...Тая е няква лицемерка... Не ти трябва такава "приятелка"...

Град
    Дrэаmз
    Оу,мразя ги такива 'приятелки'!Ти сама каза,че се е случвало и преди неведъж.Еми би трябвало да си разбрала какво представлява и да се постараеш тя да разбере,че те е засегнала и няма лесно да й простиш.Стегни се и й покажи,че не поже да постъпва с теб както си иска.

Супер фен Аватара на rakiQ
    дабе верно баси приятелката

просто друг път когато искаш да излезнеш с някое момче което ти си харесваш ,просто не я взимай с теб

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Оооо тя изобщо не ти е приятелка.
    определено!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

"Незнам как да реагирам,как да постъпя" - такива "приятелки" НЕ ТИ ТРЯБВАТ и сега ще отговоря на въпроса ти - ЗАЕБИ Я! Тя просто НЕ Ти е ПРИЯТЕЛКА, ами ти завижда и ти забива нож в гърба! И как може да не искаш да си разваляш приятелството с нея - ти Луда ли си? Съжалявам, че така ти говоря, ама ти направо си заслепена! Хич да не ти пука, махай я от главата си - Простачка!

Заеби я тая . . . това не е приятелка а използвачка . . някой ден и го върни същото за да се осъзнае
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Испания
    И на мен преди години ми се случи 2 пъти най-добрата ми приятелка да тръгне не с някой който съм си харесала ами с приятеля ми....но даже не се замислих поговорихме и всичко се оправи...все още сме си най-ок приятелки.
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

мерси на всички за отговорите
    смятам да я разкарам и повече не ме инересува.
    ама все пак е гадно...в един клас сме и сега последната година...но тя е виновна като прави курвенски номера няма да стане......
    I was hypnotised
    By your fairy eyes
    Like a tiger in the dark

shto ne go nalazvasht i a tq i tq znae li voubshte 4e go haresvash ??
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си