Знаеш ли .. и на мен ми се случи същото миналото или по-миналото лято .. Много харесвах едно момче и заради него ходех на дискотека с въпросната ми "приятелка",понеже само нея я пускаха до късно .. На връщане от дискотеката бяхме с него и компания. Спеше му се и легна на пейката,а тая мърша легна върху него .. Аз постоянно говорех за него,колко е сладък и свестен и не го криех .. всички около мен знаеха,че си ме радва момчето,особено тя .. но уви .. Сякаш искаше да го целуне,а може би не само това,защото си пада леко момиче .. Цял час .. той ставаше,въртеше се,но тя не! Упорито му се натискаше и сядаше пак в него! .. Бях потресена! Защо го правеше?! Когато искаше да се самоубива,заради едно друго момче (което обичала от 2 години) само аз я утешавах с часове и съм се тревожила да не направи някоя глупост .. и с какво ми се отплати! Сърбеше я сливата (с извинение) ..

Така де .. по същество .. от тогава не й говоря. Тръгнах си ядосана от пейката,на която стояхме .. Реших,че не ми се гледа повече този театър.

Поучително е да разбереш,че някой те разиграва и те прави на глупак,макар и болезнено .. Виж,просто не си струва .. Защо изобщо я наричаш "приятелка" след случката .. ?? Знаеш ли колко е съдържателна тази дума .. Приятелството се доказва и тя е доказала,че точно такова няма между вас .. Кофти ти е,разбирам. Искаш да й простиш и да получиш обяснение за стореното от нея,но щом веднъж го е направила без никакви угризения мислиш ли,че случката не може да се повтори пак? На първо място слагай себе си и се предпазвай от такива хора.