Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
Пропилял си си тийнейджърските години ли?? Аз пък защо не мога да си представя нито един вариант при който са пропиляни. Примерно нон-стоп си се написал и си ходил по партита - какво пропиляно има в това. Живял си си живота. Или ако само си работил и си учил - пак нищо не си пропилял защото си свършил нещо. Просто през тийн годините си малък смотан глупачец, който се влияе от всичко и не можеш да очакваш прекалено много от тях.

А какво толкова ценно правиш сега, че когато се хванеш на работа да си губиш времето? Развиваш ли се по някакъв начин за който ти трябва свободно време или за теб само лежането пред компа и пиенето на бира не са губене на време?.. Щото мен ако питаш събирането на пари за тази кола дето толкова искаш да си я купиш и преобладава в поста ти определено няма да е загуба на време.

Абе я чакай бе. Ето ти направо цялостно решение на въпроса - хващай се на работа за да нямаш време да ти хрумват тъпите идеи от типа на "колко бързо и тъпо ще мине времето" щото това ще имаш предостатъчно време да го мислиш като станеш на 60.

П.С. как със заплата 500 лева ще събереш 3000 за 6 месеца? Няма да изхарчиш и 1 лев ли? ХАах
От заплата ги смятай по 10 лева на ден да харчиш демек 300 лева на месец и ще спестяваш по 200. Или мислиш да не оставяш пари от вас, ами на всичкото отгоре и да взимаш от ваште въпреки, че работиш а? Ххах. Pathetic
Ествествено,че ще взимам от наште,нали ми дават по 2лв на ден,колкото да пия 1 кафе,ествествено,че няма да давам пари за храна и да плащам тока.Тия изруди са богати,имат си апартаменти,имат си пари,нали точно те и техните проблеми ми преебаха тинейджърските години.Скандалите,болницит е,полицията,присмеха на съседите,мина време и се правят,че нищо не е станало.Баща ми взима хиляди левове заплата и никога нищо не ми купи,дори 1 скапан телефон.Всичко което ми купиха за последните 7-8 ходини беше 1 смотан ланец за бала.При положение,че им бях казал,че не искам да си харчат парите за злата и простотии.Пък и той е съвсем обикновен и само 13 грама.Заслужавах повече,но дори и това не исках!И им го бях казал,дори ми се насълзиха очите от яд когато ми го подариха,приех го като подигравка направо...За какво ти е злато на врата,когато душата ти е празна...Бачках сам за да си купя 1 ден това което искам.Много обичам колите и не мога да живея без кола,не знам защо,но за мен тя е символ на свободата.Символ на приятно изкараното време,качваш се,натискаш газта и отиваш където поискаш.Трябва ти само бензин и нищо друго.Отиваш на непознато място,сред непознати хора,забавляваш се.
Да,човече,ако се навия да бачкам няма да похарча и 1 лв за нещо си,ако ще някой да умира няма да похарча и 1лв,достатъчно съм се лишавал,достатъчно са ме лишавали други хора.То всъщност да имам кола май остана единствената ми мечта.Загубих всичко вече-приятели,гаджета,смисъл на живота.
Няма да си харча парите за бири,водки,пиене и т.н.,кой знае пък,може всичко да похарча за водки,курви и дискотеки.Ще измисля нещо което би ме направило щастлив за кратко макар,нещо колкото да имам някакво удоволствие и една причина да живея...