- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Басейн или море?
Явно не знаеш къде да ходиш.Първоначално написано от ATAKABG
Там, където бях това лято /а и миналото/, имаше хора през 5 метра минимум, нямаше вълни, водата беше кристално чиста /без боклуци, водорасли, почти липсваха и медузи../, абе... Рай!
На басейн тая година така и не отидох..
Обаче как обичам моретооо!![]()
What you give is what you get!
Море, ъф корс. Нищо не може да даде тази амтосфера, както морето.
Невероятно е да си седиш нощем на плажа (след нощно къпане), да броиш звездите, да гледаш как вълните се плискат.. ееех, priceless.
Собственост на Canis_Dirus
More :P
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Първоначално написано от ATAKABG
А в басейна знаеш ли колко болести има?!
Sasho1988
Варна..
Моренцето предпочитамИ след 1 дена заминавам.
![]()
нощем да, ама през деня е ебати атмосферата... отвсякъде те заобикаля простащина и селения + тва не ми е особено приятно да гледам разголени лелки със структурата на шопар.Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
Всъщност няма.Първоначално написано от _CuCuTy_
Точно днес четох една статия за басейните...
Е, ако отидеш в някоя мизерия със сигурност ще има нещо гадничко, но на приличните места няма...
![]()
Ако се поинтересуваш и прочетеш малко за дезинфектантите ще разбереш.![]()
а на басейните го няма това все едно...Първоначално написано от Alco
![]()
Първоначално написано от _showy_
Абее.. ти си чел статия ама ела да видиш басейните и после ми говори. Кажи ми едно място, където е почистено добре, че да ходя и аз на басейн и да не ми се лепне нещо. Ииии.. да чувала съм за дезинфектантите представи си. Явно и ти толкова ходиш на басейн..![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Аз лично предпочитам морето.Тези,които се изказаха,че не можело да се плува от водорасли,камъни и т.н.-е ходете на друго място.Когато морето е спокойно вътре можеш да плуваш колкото си искаш.На мене ми е супер тъпо да плувам в басейн само напред-назад.Друго си е на морето-кристалната вода,можеш и на вътре,е само ако си преценяваш силите колко ще издържиш,че да ти останат и за връщане деА когато е бурно морето не влизаш навътре естествено,но със вълните си става супер яко
![]()
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
Басейн , защото е по-чисто (зависи !!!) и най - вече щото найстина може да се плува и няма да лежиш на пясъка ,и да попадаш на водорасли, и животинки .Пък и е по-спокойно![]()
море много ясно : )
защо, не знам, харесва ми повече.
и ми липсва ужасно много : (((
Басейн
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!