- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Планове
Правите ли си планове понякога? Списъци с неща, които сте направили и на такива, които си обещавате да направите? Мислите ли, че има смисъл да се правят планове?
От една страна те създават представата за контрол над живота, от друга - носят разочарование, когато не се изпълнят.
Просто ми е интересно да чуя чуждо мнение.![]()
Не,никога вече не си правя планове,както и списъци.Не мисля,че има смисъл от това.Защото понякога плановете,който си правиш не зависят само от тебе и както много ги мислиш,така се и преебават.
Зависи.Хубаво е човек да си планува времето и да знае какво му предстои, но тръпката от спонтанно взетите решения, също не е за изпускане. (:
Аз обичам да знам какво следва и рядко постъпвам импулсивно.Според зависи от обстоятелствата и от важността на решението, което взимам.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
О, не за Бога.... Това ми е най-омразното нещо - да знам, какво ще ми се случи утре и всичко да ми е ясно... Пфф ужасПредпочитам, да се изненадвам от живота всеки ден, независимо дали изненадите са добри или лоши...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Списъци само, когато пътувам
Списъца с неща, които съм направила или които трябва да направя - не
Нито ще се съобразявам с този списък, нито нищо .. само загуба на време ще ми е да го направя, а и на нерви, когато видя колко неща, които уж съм искала да свърша са останали несвършени..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
списъци правя, само когато пазарувам и ми трябват много неща...планове не правя...естествено от вечерта знам какво трябва да направя сутринта, за да знам кога да стана ...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
оо и аз непрекъснато си правя списъци за най-различни глупости ама все ги губя и не се разочаровам ако не ги изпълня![]()
Ами списъци ми се налага да си правя .. да купя тфа .. онова .. или когато пътувам![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Пазя се от много правене на планове, защото е гадно, като после всичко се обърка. Но сега имам един план за около Коледа, който ако не се изпълни, по-добре да се гръмна..![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Да. Почти винаги.
Следвам си ги, следователно за мен имат смисъл.