.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    40 Miles from the Sun
    Ти няма ли да спреш да се бъркаш в живота на хората? Толкова ли няма какво да правиш, че постоянно коментираш останалите?
    Всеки различно се справя с болката - твоята 'приятелка' е решила да не показва своята. А ти вместо да и' се чудиш и да говориш глупости за нея, я подкрепяй и не и' напомняй всеки ден, че е изгубила майка си.

Град
    Okinawa
    Коя е таз бе?
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Не е така.
    Едно е всичко да е скрито-покрито, друго е да си разговаряш по телефона и да питаш как да бъдеш облечен на погребението и дали да си с очила и да се подхилкваш.
    П.П. Едно пояснение-дъщерята хич не е малка, доста по-голяма е от мен.
    П.П.2 Вчера, като се видяхме, не само не пророни нито сълза, а си и личеше, че въобще и преди това не е проронила сълза. Беше си нагримирана, нагласена и прочие. И най-важното-държеше се така, сякаш нищо не се е случило. Просто човек не би казал, че на същия ден е починал неин роднина, в случая-майка и.
    Абе ти си уникален случай...Какво точно ти влиза на теб в работата - реякцията на момичето...?Имаш ли някакво право да се месиш?Това което се е случило по никакъв начин не е пряко свързано с теб!Немога да разбера,кога ще се откажеш от манията си,да се месиш в неща,които определено не те касаят...Какво искаш,всички да започнат да обсъждат момичето и да го изкарат най-безчувствената кучка...тогава по-доволна ли ще си...,ще ти стане по-топло или какво?
    Ами като си толкова възмутена и огорчена...,отдръпни се и толкова,не е нужно...,да се опитваш да си докажеш,че си права...като пускаш теми...с толкова лични неща и то на трети човек,които по никакъв начин не те засягат...
    Аз продължавам да съм на мнение,че това не е твоя работа...
    A qui

Абе влиза ми в работата-щом съм пуснала темата, значи ми влиза.
    Вие не се спряхте да плюете и да хулите..
    Тъпите си темички може да пускате, ама като някой пусне нещо по-различно, естествено-този някой е тъп, умствено изостанал и тем подобни.
    Ерика, много, адски тъпо от твоя страна беше, да кажеш да спра да се меся в чуждите работи, все едно е имало други такива случаи.
    Вие мен не ме познавате, ама аз това момиче го познавам супер добре, и съм просто възмутена.
    И не си ти човекът, който ще казва дали съм я подкрепила. Естствено, че съм я подкрепила, работата е там, че когато човекът отсреща ти се подхилква и тем подобни, няма как ти да си още по-загрижен, ок?!

Град
    Okinawa
    И коя е таз девойка,че не разбрах
    ся ще кажеш,че нем и е работа ама ти цялата й история раздуха ся за едно име...пък и той Ловеч - голям град
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Пиши ми на лс.

Интересен начин за проява на загриженост!
    Преди да започнеш да критикуваш и да се нервираш,се научи да вникваш и разбираш думите на хората.Айде със здраве
    A qui

Със сигурност не е безчувствена. Просто това е бил начина и да се справи с болката .

Недей да съдиш хората това че е била по кафето да не би да означава че не и пука и че не е обичала майка си.Всеки човек приема по различен начин подобни неприятни случки.И мен така са ме съдили и никак не е приятно
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Щом казвате, че начина и да изживява мъката си е да се хили като заклана, добре.
    Обаче една реплика снощи ме уби просто. Каза: "Вече съм свободна да правя каквото си искам и се радвам, вече мога да ходя на дискотека! Майка ми ме задушаваше и не бях свободна заради нея."
    Божеее, Боже, Боже...

x
    аь ус ефь пьтнсше

Не мога да те разбера за к'во ги пускаш тия теми. К'во има да се дискутира тук? Момичето е зле, ти се радваш, че не си такава. OK.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еми ок

Град
    Plovdiv
    а бе всеки човек си има свой начин за преодоляване на болката... баща ми е същия - майка му почина, той беше меко казано съсипан (все пак да се разделиш с майка си)... а не пророни 1 сълза нито на погребението, нито след това...

аз също бих предпочела хората да не разбират какво ми е, просто мразя да съм обект на съжаление... колкото и да ми е зле винаги пред хората съм гримирана и със усмивка...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ти па ко се праеш на състрадателна...
    немате акъл!

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Темата е ебавка. Пълна ебавка. Повече от ебавка. Голяма ебавка.
    Момиченце, да си правиш ташак с такива неща за да станеш център на внимание е голям грях.
    Ти малоумна ли си? Или да? Хората не умират просто ей така изведнъж от рак. Има доста фази, при това ВИДНИ! Ако е болна от рак, отива в болница, ако положението е НЕЛЕЧИМО и е стигнало краен стадий, може да живее живота си в собствения си дом, но ВИЖ ти, пак ти казвам ЛИЧИ + това последната фаза е най-тежка, неспособност да стане от леглото, объркване, шизофрения, петна в паметта.
    Ебавай се с нещо друго, с това-недей.
    Не съм съгласна с теб ... ти къв лекар се извъди?! Като е болна от рак, то е ясно че не може да оздравее. Ако е имала метастази, може наистина да е била много зле ... а и ти не си бил там и не знаеш какво е било положението.
    А по темата: наистина отношението на твоята приятелка не е било правилно, защото все пак това е жената, която я е родила и изгледала ... но тва не ти дава повод да загърбиш отношенията си с нея. Дай и подкрепата, от която се нуждае, защото това е наистина тежък момент за нея.
    Доктор Свасти.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Айде бе Свасика ти пак се изказа
    Дядо ми беше болен от рак. След първата операция всичко беше наред, изпратиха го у тях бла бла. След месец решиха че вече се е възтановил достатъчно за втора операция и го вкараха пак в боницата. 2 дена по-късно трябваше да го оперират, не беше зле. Хубаво ама си отиде. Е така изведнъж! Напълно неочаквано. Просто се предаде.

Иначе съм съгласна с експлойтед че всеки по различен начин си изживява мъката.
    Некомпетентността и съвестта са много кофти неща...

Това ако е така ебати тъпото. Тея дето плюят по темата да се замислят, защото наистина е супер шок да видиш някой, на когото да му се случи нещо толкова трагично, а той да ти плямпа за дискотеки. Очевидно става дума за някакво 14- 15 годишно момиче, което иска СВОБОДА да ходи по дискотеките и приема съвсем спокойно, че майак му умира.
    Ало?!?!!?
    Частен нечастен случай, това е ебати тъпото.
    И да не е истинска темата е повод за размисъл :/

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Re: Е*ах ги в хората.. ;(

Тая не я познавам повече..
    No comment.
    No comment

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ти верно трябва даси много зле... ..момичетоне е искало да да гледа как майка и умира пед очите и ...ти би ли искала даси там в такъв момент ...някой хора не могат да се изправят очи в очи с неприятностите и се опитват да сеправят на силни за да преодолеят такава загуба ..а относно тва,че вече'не я познаваш' ..едва ли ще е голяма загуба за нея'
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Кой пък съживи тая тема?
    Нотинг, не говоря за това, че е трябвало да седи там, докато майка и е издъхвала, а за реакцията й дни и седмици след случката..
    Но, както и да е.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Кой пък съживи тая тема?
    Нотинг, не говоря за това, че е трябвало да седи там, докато майка и е издъхвала, а за реакцията й дни и седмици след случката..
    Но, както и да е.
    ...някой хора не могат да се изправят очи в очи с неприятностите и се опитват да сеправят на силни за да преодолеят такава загуба ..а относно тва,че вече'не я познаваш' ..едва ли ще е голяма загуба за нея'
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Rivendell, Middle Earth
    potresss...
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си