- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Е*ах ги в хората.. ;(
Ти няма ли да спреш да се бъркаш в живота на хората? Толкова ли няма какво да правиш, че постоянно коментираш останалите?
Всеки различно се справя с болката - твоята 'приятелка' е решила да не показва своята. А ти вместо да и' се чудиш и да говориш глупости за нея, я подкрепяй и не и' напомняй всеки ден, че е изгубила майка си.
Коя е таз бе?![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Абе ти си уникален случай...Какво точно ти влиза на теб в работата - реякцията на момичето...?Имаш ли някакво право да се месиш?Това което се е случило по никакъв начин не е пряко свързано с теб!Немога да разбера,кога ще се откажеш от манията си,да се месиш в неща,които определено не те касаят...Какво искаш,всички да започнат да обсъждат момичето и да го изкарат най-безчувствената кучка...тогава по-доволна ли ще си...,ще ти стане по-топло или какво?Първоначално написано от Hit 2 fit.
Ами като си толкова възмутена и огорчена...,отдръпни се и толкова,не е нужно...,да се опитваш да си докажеш,че си права...като пускаш теми...с толкова лични неща и то на трети човек,които по никакъв начин не те засягат...
Аз продължавам да съм на мнение,че това не е твоя работа...
A qui
Абе влиза ми в работата-щом съм пуснала темата, значи ми влиза.![]()
![]()
Вие не се спряхте да плюете и да хулите..
Тъпите си темички може да пускате, ама като някой пусне нещо по-различно, естествено-този някой е тъп, умствено изостанал и тем подобни.
Ерика, много, адски тъпо от твоя страна беше, да кажеш да спра да се меся в чуждите работи, все едно е имало други такива случаи.
Вие мен не ме познавате, ама аз това момиче го познавам супер добре, и съм просто възмутена.![]()
И не си ти човекът, който ще казва дали съм я подкрепила. Естствено, че съм я подкрепила, работата е там, че когато човекът отсреща ти се подхилква и тем подобни, няма как ти да си още по-загрижен, ок?!
И коя е таз девойка,че не разбрах![]()
ся ще кажеш,че нем и е работа ама ти цялата й история раздуха ся за едно име...пък и той Ловеч - голям град![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Интересен начин за проява на загриженост!
Преди да започнеш да критикуваш и да се нервираш,се научи да вникваш и разбираш думите на хората.Айде със здраве![]()
A qui
Със сигурност не е безчувствена. Просто това е бил начина и да се справи с болката .![]()
Недей да съдиш хората това че е била по кафето да не би да означава че не и пука и че не е обичала майка си.Всеки човек приема по различен начин подобни неприятни случки.И мен така са ме съдили и никак не е приятно
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Щом казвате, че начина и да изживява мъката си е да се хили като заклана, добре.
Обаче една реплика снощи ме уби просто. Каза: "Вече съм свободна да правя каквото си искам и се радвам, вече мога да ходя на дискотека! Майка ми ме задушаваше и не бях свободна заради нея."
Божеее, Боже, Боже...
x
аь ус ефь пьтнсше
Не мога да те разбера за к'во ги пускаш тия теми. К'во има да се дискутира тук? Момичето е зле, ти се радваш, че не си такава. OK.
а бе всеки човек си има свой начин за преодоляване на болката... баща ми е същия - майка му почина, той беше меко казано съсипан (все пак да се разделиш с майка си)... а не пророни 1 сълза нито на погребението, нито след това...
аз също бих предпочела хората да не разбират какво ми е, просто мразя да съм обект на съжаление... колкото и да ми е зле винаги пред хората съм гримирана и със усмивка...
Ти па ко се праеш на състрадателна...
немате акъл!
Доктор Свасти.Първоначално написано от gree_girl
Некомпетентността и съвестта са много кофти неща...Първоначално написано от slun4ice
Това ако е така ебати тъпото. Тея дето плюят по темата да се замислят, защото наистина е супер шок да видиш някой, на когото да му се случи нещо толкова трагично, а той да ти плямпа за дискотеки. Очевидно става дума за някакво 14- 15 годишно момиче, което иска СВОБОДА да ходи по дискотеките и приема съвсем спокойно, че майак му умира.
Ало?!?!!?
Частен нечастен случай, това е ебати тъпото.![]()
И да не е истинска темата е повод за размисъл :/
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
No commentПървоначално написано от Hit 2 fit.
ти верно трябва даси много зле.....момичетоне е искало да да гледа как майка и умира пед очите и ...ти би ли искала даси там в такъв момент
...някой хора не могат да се изправят очи в очи с неприятностите и се опитват да сеправят на силни за да преодолеят такава загуба
..а относно тва,че вече'не я познаваш' ..едва ли ще е голяма загуба за нея'
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Кой пък съживи тая тема?
Нотинг, не говоря за това, че е трябвало да седи там, докато майка и е издъхвала, а за реакцията й дни и седмици след случката..
Но, както и да е.
Първоначално написано от Hit 2 fit.
...някой хора не могат да се изправят очи в очи с неприятностите и се опитват да сеправят на силни за да преодолеят такава загуба ..а относно тва,че вече'не я познаваш' ..едва ли ще е голяма загуба за нея'
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
potresss...
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up