- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- windols mobile
значи имам телефон сони ериксон к550и и изкам да си инсталирам windows mobile но не ми го разпознава запаметява ми ко в папка други какво да направя защото на други съм виждал да имат линдолс
и ако може да ми кажете слт това как да си го инсталирам
оле къв загобеняк и ко ша стане ако не го броменя??Първоначално написано от tqnkо
Чета Windows Mobile и ми идва на акъла, че това ще е някаква нова изгъзена операционна програма, нали Perpetuum Mobile, някаква вечна ще да е , а-у, а то к'во, хахаха![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Авторе, поправи си го на правилното име - lindols, ffs.
Линдор може също...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от ThE kInG
Като не го бромениш .. просто няма да е броменено ..![]()
![]()
да когато го бромениш
~Чайче с бром?![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
хахаах забавни сте![]()
![]()
инсталирвай си го докато не се инсталира като хората и не ти прави проблеми.
И аз така с тая програма се мъчих половин месец, ама един слънчев ден всичко се промени, света стана по-добър и програмата беше Окау
и как така го направи че като не може да почне да се инсталира а изписва изпращане
Вуду, брат![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
..изтича ли до аптеката за крилца?Първоначално написано от cherinka
![]()
Ти луд ли си къде ще слагаш на java телефон windows mobileвидял си някой с такава тема и се филмираш
Jebem te u usta, jebem te u oko
а да ми дадеш линк за такава тема?
Немам брато, ама виж в ownskin.com може да има
Jebem te u usta, jebem te u oko
мерси
Още малко и на сименс ще слагаш windows mobile.Даже да го инсталираш някак...няма процесорче, ако тръгне изобщо ще цепи мега гига яко![]()
Got my foot pinned to the floor,
you can feel the engine roar!
Got thunder in my hands,
I'm metal thrashing mad!