nie vsi4ki sme razli4ni i sa6to razli4no 4yvstvame i vazpriemame ne6tata okolo nas. moje bi godini nared tova momi4e e bilo po bolnici, sly6ala e za izsledvaniq, lekarstva i kakvo li o6te ne, moje bi edinstveno van ot ka6to e zabravqla pone za mig za bolkata si.
ne moga da se saglasq 4e i e bezrazli4no i 4e ne i pyka, sigyrna sam 4e ne e taka. moje bi iska da e silna, ne iska da q sajelqvat, moje bi iska da sazdade predstava 4e e bez4yvstvena, no pod tazi 4erypka sam sigyrna 4e si krie edno lesno ranimo momi4e koeto strada, makar nikoi da ne go vijda.
no kogo vsa6tnost my pyka za neq, a? (osven blizkite i?) za6to da pokazva bolkata si na xora koito samo 6te govorqt za neq kakvoto i da napravi.
moje bi ne e iskala da vijda maika si kak ymira, sled kato ve4e meseci ili godini q e gledala kak gasne vseki den. moje bi ne e mojela da izdarji psixi4eski na tova i zatova e postapila taka.
izbora e li4no nein, ne mislq 4e nqkoi moje da kaje koe e pravilno i koe ne, ne mislq 4e nqkoi bi mogal da q sadi.