- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Токио Хотел обожавам ги
Айде отговорете на въпроса и аз искам да знам!Първоначално написано от BallFace
![]()
Живейте сиРадвам се и че тези момченца си намериха фенчета
:P
Така е,спор няма,наистина е самото съвършенство!Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
А кое е толкова зарибяващото на Токио Хотел...Еми,чуйте ги и може би ще разберете...
LastWarrior,абе,що не се спреш???Като ти гледам постовете специално в тази тема и ти не изглеждаш много умен.Уж не харесваш групата,а в същото време всеки втори пост тук е твой,как стават тия работи?Да не би да си лично заинтересован?
Защо трябва да взимаме пример от тях?Никой не те задължава да взимаш,но пък,не знам,възпитание ли ти липсва,че дори не уважаваш хората,които са постигнали нещо с много труд?Очевидно не знаеш почти нищо за тях,освен "те са гейове..."...Само че доказателства затова няма.И няма да е зле да се отървеш от тази хомофобия,в 21-ви век сме все пак...Или искаш да кажеш,че няма талантливи гейове???Това,че някои са такива по никакъв начин не влияе на творчеството им,а и не са виновни те за наклонностите си,ако си учил биология...Всеки има правото да изглежда по начинът,по който иска,никой не е длъжен да се съобразява с такива като теб.Ти питаш ли хората около теб дали не искат да промениш нещо във външния си вид?
А между другото точно такива като теб предизвикват "глупави спорове"...Ти не пиши в шибаната тема,слушай си каквото искаш,отиди в някой парк с бира в ръка,седни на една пейка,боцни вените и си поспи,че си много нервен нещо...
Никва толерантност,бахтиии...........
Между другото някой може ли да ми каже срещата в Плд в колко и къде ще е?Да знам дали мога да успея да си дойда за нея...НО на ЛС![]()
+1Първоначално написано от Liar
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Самото съвършенство, ако си педал!Първоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
+1Първоначално написано от vivteen
Суетата.Моят любим грях.
Мен ме кефи Джъстин Тимбърлейк и ся какво тема ли да направя за него ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ДаПървоначално написано от sladkish_14
между другото и той си има един голям фен Дан, ама е от канада...в ютубе има много негови клипчета как пее песни на джъстин
![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тука прилича на една познатаПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
тоя дан го докарва само на прическа...то даже и на тва не го докарва ама както и да е.
След няколко дена ще се наложи споксбих си дал живота за тях ако се наложи![]()
![]()
![]()
Ааааа??????Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Kill these fucke'n bitches!![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
c c ve4e ste tolkova jalki ostavete fenovete da im se kefqt kfo se zanimavate vseki 6te slu6a tova koeto mu haresva![]()
i Dan 6te se pravi na koito si iska kfo vi boli vas![]()
![]()
![]()
[size=7]Tokio Hotel F
Ami ima si hora s nai razlichen vkus.nqkoi haresvat pesnite im drugi gi haresvat samo zaradi vunshnosta(koeto e malko tupo)a vie kakvoto i da govorite ne moje da razobedite tqhnite fenove nqma smisul vsqka edna tema nezavisimo dali e anti ili ne da se prevrushta v edin golqm spor samo zashtoto fenove i anti fenove se nalagut edni na drugi!!!Първоначално написано от SuNsEt
Az sushto sum fenka na TH no ovajavam mnenieto i na antifenovete
![]()
P.S.P
SUJALQVAM ZA LATINICATA
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Първоначално написано от exploitedteen
Да,бе не бил гей..
ХАХАХАХ
London Tipton
Abe hora vie po drehite li kazvate koi e gei, ili vaob6te znaete li kakvo zna4iПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
немски педерасти стенат докъто се чукат и го записват като музика...хмм по-добре да ме одерат жив и да ме обесят на червата ми отколкото да ги слушам тия![]()
Да беше жив Хитлер да ги види...
и слушам Токио Хотел,ама иначе имам пентаграм на аватара и слушам дет метъл....Аре скрии се...Първоначално написано от ~MiSs KaUlItZ~