- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Токио Хотел обожавам ги
noo i can speak english very welland Bill is not a gay
![]()
but we're shure that you areПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
not shure, sure !!! stupid boysПървоначално написано от Чичко_Стоматолог
![]()
![]()
![]()
Boli me fara dali e sure ili shure!!! stupid gayПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
Tokyo Hotel - Because homosexuality wasn't gay enough!
Bill from Tokio Hotel i nothing more ,than a stupid commercial gay ,that can't make cool music ,and he is shame for the rock scene!
About his fans,they are stupid fanatics,that will die to see their stupid gay singer.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Наско евала![]()
Супер здраво се ебава човека те онея не разбират и си продължават да задават тъпи въпроси и да убиждатужас
Всеки има право да избира музиката която слуша![]()
Смешни сте :P
Фенка съм да и не ми пука кой кво мисли за музиката която слушам![]()
Пoздрави![]()
Когато едно момче има жеснки черти - значи е ГЕЙ
по тази ваша логика една мъжкарана е лесбийка![]()
А относно ТХ:
[b]Vos entretiens sont sottes.Les peuples qui les plaisent savoir Quel
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
[quote=Jumbie483]Когато едно момче има жеснки черти - значи е ГЕЙ
по тази ваша логика една мъжкарана е лесбийка![]()
А относно ТХ:
[b]Vos entretiens sont sottes.Les peuples qui les plaisent savoir Quel
ХахахахахахахПървоначално написано от Skullbreaker
![]()
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
na 14 sum ot pld...I <3 Tokio Hotel![]()
I <3 Tokio Hotel
Има ли тема за Токио Хотел,веднага почват едни спорове,едни цитирания,едни обяснения,едни обиди .. Пфу .. аре стига с тая група бе деа!
Към автора - Бях те защитила като си мислех,че си верен фен,но тай като гледам си няк`во тъпо лапе,на което след 1 година макс хотелите ще му омръзнат и ще се вкопчи да слуша някоя новоизлюпена пайнерка.
Първоначално написано от LINKNOT
Има и фенове, които ги знаят още от преди 4/5 години, но са започнали да ги харесват малко след товаГрупата е различна и всяко следващо нещо, което правят е различно. Може би за това не омръзват толкова лесно на феновете си
![]()
![]()
"Фен" нали значи точно това .. да харесваш нещо.. и как ще са им били фенове от 4-5 години,ама са започнали да ги харесват след това .. Това е някаква безсмислица дето го каза ..Първоначално написано от Jumbie483
Първоначално написано от LINKNOT
Не ме разбра правилноИмам в предвид, че някои от сегашните им фенове ги знаят от 4/5 години (тогава не са били фенове) след това вече са започнали да ги харесват, слушат или там каквото си правят
![]()
![]()
Пич,незнам защо си направи труда изобщо,няма да чета мненията защото знам какво става в хилядите многобройните теми за ТХПървоначално написано от nasko_kaulitz
Аз ги харесвам де,няма спор,но не беше нужно още една цяла тема,за да си намират другите работа,за да обиждат феновете...на 16 съм от Сф
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Поздрав за всички фенове на ТХ със Slayer - Flesh Storm![]()
![]()
Az sym fenka na 16 ot mnt
а що се отнася до всички анти-коментари, които прочетох абе вие слепи ли сте или не можете да четете че в началото пише че темата е за фенове вземете си намерете друга работа освен да обиждате много сте комплексирани всички бил не е геи нито пък момчето което ги слуша аз много харесвам токио хотел обожавам ги но по принцип слушам gothic и това не ми пречи да им се кефя а ако аз тръгна да обиждам всички групи които не харесвам краи няма да има като се започне от slayer
Tokio Hotel forever!!!
Stupid antifans you dont know anything, you think that you are right but you are stupid idiots !!!
Tokio Hotel are not stars, they are the thing that makes stars twinkle!!! TOKIO HOTEL 4EVER!!!
Аз пък не мога да повярвам, че тая тема още съществува. Има хиляди теми за Токио Хотел.
То не беше псуване, не бяха обиди и от двете страни тука.
Общо взето не се научихте да ползвате търсачката и това е.
Искате мнение? Ето ви мнение: не харесвам тази група, която врете в носа на всички! И аз имам любими групи ама не правя по 1049731443294 теми за тях! Не стига, че имате объркани представи за думата 'фен', ами и се хвалите с това. И не ме интересува от къв пол си и на кви години си - нямаш си и на понятие за кво иде реч на тоя свят. Айде сега отивай в импулс-а да се снимаш в огледалото на някой градски кенеф със светкавица. Аман.
Your pseudo sunshine I don't need.
english makes you coolПървоначално написано от blueangel11
p.s. tokyo hotel продухват