- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември
на 15-ти като отида на даскало 1-та ми работа ще е да гръмна директора и 1 учителка.Миналата година много ме нервеха особенно директора квото стане в даскалот се мене вика.Някой да даде съвет как да ги екзекутирам.
самоубий се... сигурна съм че мн ще страдат по твоя милост![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Запали им гащите!
Е к нема да минем![]()
пфф не ми напомняй за даскало![]()
![]()
![]()
![]()
аз треа взривя цялото училище
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ми гръмни ги бе :P
Първоначално написано от Jumbie483
и тва е идея![]()
![]()
![]()
![]()
Баси и Случая
![]()
![]()
Купуваш един газов и наредШегувам се незнам какво да направиш...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Burn the school !!! Иначе им наври по една парлива чушка отзад и ги остави да се развиват![]()
+1Първоначално написано от SuNsEt
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Aз са ще съм ф ново,ама в старото една крава бих я застреляла без проблем...За всяка издънка на класа тя обвинява мене да я еба у дебелия задник!А директора е яко пекан,яко!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
hey miss independent :P f koe daskaly shte si ??
moje da e grubo ama s moq klas im pravihme nikrolozi i im dadohme bonboni s razhlabitelnomnoy e qky i gi behme zakachili na vhodnata vrata
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Убий ги с камъни!Първоначално написано от Notorious R.I.P.
![]()
![]()
Първоначално написано от notorius
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси и Случая
![]()
![]()
probvaite nqma samo te na nas da ni pravqt gadno q :d :P
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
тва с бобнбоните е яко![]()
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
Не знам , но като се сетя за 15 - ти и ми става лошо . Гледам едно дете , което е втори клас и представете си събират по 15 лева на човек за подарък на госпожата. Да не говорим , че учебници се купуват , истории...нямам думи.![]()
оффффффф,кофти дататоя проблем го имат всички тинейджъри,ама за съжаление още не е измислено такова средство за масово унещожение на скапани даскали
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
moje6 da pusne6 mirizliva bombi4ka v staqta na direktorkatagledah go po edin film
az s tva dsk az pone nqam problemi,ama s minaloto kat se setq obajdaha se nqkoi ,kat imame kontrolno,4e ima bomba
i nqkvi policai idvaha i na puskaha dva dena v po4ivka
![]()
mn qka ideika za bombonite
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
тва с никролога е гадно ама как го правите на компютър ли ?Първоначално написано от krisi_pisi
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Първоначално написано от LeVski_fen
![]()
![]()
![]()