.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Ще го чакате ли...?

Ако харесвате някой от др град..и сте били заедно лятото,но той е трябвало да си замине.Бихте ли го чакали може би година,за да сте пак заедно
    c(: Borq se za tova,koeto si stryva!

зависи от страшно много неща
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

imah takav slu4a , daj ene hodihme , no go 4akah...prez tazi godina ne har i ne hodih s nikoi dr. toi se varna , pisna mi da se 4udq, i go pitah dali ispitva neshto. kaza "ne" pravi si izvodite

Цитирай Първоначално написано от ^Unfaithful^
    Цитирай Първоначално написано от DaRk LaDy~
    зависи от страшно много неща
    +1
    +2
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Ако ми е показал, че държи на мен и му имам доверие, сигурно бих го чакала.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    зависи....

mm po-skoro ne a i veroqtnostta az da se precakam e golqma kolkoto i gadno da zvu4i

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Връзките от разстояние не са хубави.За през лятото става, но да чакаш цяла година?През тази година могат много неща да се случат.А и щом е от друг град, откъде може да си сигурна, че като се върне другото лято ще е влюбен все още в теб?През това време може да си хване друга и ти няма да разбереш.Според мен не си струва да го чакаш.

ДАААААААААААААААААААА!!!!!!!! ! защото го обичам

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз така чаках половин година и чакането ми имаше смисъл.Слънцето изгря и на моята нива

Град
    Boulevard of broken dreams
    Не! Като се замислиш няма смисъл... все някога ще се откажеш от него и крайния резултат ще е една година 4акане за нищо [поне накрая така ще си мислиш]
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Супер фен
    Трябва да го обичам много и да съм сигурна в него,че и той ме обича и че си струва чакането ....
    Обичам те <3 !!!

Град
    София
    Ако аз го харесвам и знам, че той също ме харесва...защо не?

Love Is All Around

Град
    Troyan
    Не бих обещала да го 4акам.Една година е мн дълго време

Може би да,може би не.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami i da i ne,to dotogava moi6 da smeni6 dosta mom4eta,moi6 da se vlubi6 ne se znae,iz4akai da vidi6,kvo 6e stane
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ако чакам някого толкова време вероятно би било, защото съм влюбена и съм неспособна да обърна внимание на друг. Но едва ли.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

еми ако се появи някой който ми допада пове4е ще си тръгно с новия-но ако не мога да го забравя ще го 4акам,ко да праа
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Връзките от разстояние не са хубави.За през лятото става, но да чакаш цяла година?През тази година могат много неща да се случат.А и щом е от друг град, откъде може да си сигурна, че като се върне другото лято ще е влюбен все още в теб?През това време може да си хване друга и ти няма да разбереш.Според мен не си струва да го чакаш.
    +1
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Зависи много от това до колко са се задълбочили отношенията по между ни, преди неговото заминаване.Факт е, че дори и за съвсем кратко време може да се привържем към някого и да усетим липсата му, когато вече не е близо до нас.
    Ако един ден ми се наложи да водя връзка от разстояние ще намеря начин възможно най-често да се виждам с приятеля сси, а миговете прекарани заедно да бъдат незабравими.Като се замисли човек, подобна връзка би могла да бъде далеч по-пълноценно в сравнение с тази, в която можеш да виждаш възлюбения си всеки ден.За съхраняването на първия вид, обаче е необходимо огромно доверие, то за съжаление не би могло да се спечели толкова бързо, ако още не си опознал в детайли човека (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Враца
    Ако не ме остави - ще чакам, защо не?
    еlsy

blg vi mn che spodelihte mnenieto si.... toi postoqnno mi dokazva 4yvstvata si...i kazva 4e naistina nqma dr momi4e za nego osven az...no mn 4esto se karame zatova 4e si misli 4e az si haresvam tyk dr mom4e...i 4e 6te go zabravq..a ne e taka postoqnno my go povtarqm...i nz nz kakvo da pravq... iskam da go 4akam....za6totot v momenta nikoi dr ne me interesyva..no i ne iskam da stradam poslee.... ;(
    c(: Borq se za tova,koeto si stryva!

Мега фен
    Що да я чакам ? Ами ако тя си бръмчи с някой а аз седя като идиот ? А и летните флиртове не са за изпускане...

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Трябва да го обичам много и да съм сигурна в него,че и той ме обича и че си струва чакането ....
    +3

Град
    В облаците
    Ако пак ще идва само за лятото, едва ли. Защото после пак всичко ще се повтори и пак ще трябва да чакаш до следващото лято..
    Но ако си идва за повече време, например година или две.. И ако наистина сме се харесали като характери, като визия, защо да не чакам? Въпросът е той дали ще чака :}
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми