- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще го чакате ли...?
Ако харесвате някой от др град..и сте били заедно лятото,но той е трябвало да си замине.Бихте ли го чакали може би година,за да сте пак заедно![]()
c(: Borq se za tova,koeto si stryva!
зависи от страшно много неща![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
imah takav slu4a , daj ene hodihme , no go 4akah...prez tazi godina ne har i ne hodih s nikoi dr. toi se varna , pisna mi da se 4udq, i go pitah dali ispitva neshto. kaza "ne" pravi si izvodite![]()
+2Първоначално написано от ^Unfaithful^
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Ако ми е показал, че държи на мен и му имам доверие, сигурно бих го чакала.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
зависи....
mm po-skoro ne a i veroqtnostta az da se precakam e golqmakolkoto i gadno da zvu4i
Връзките от разстояние не са хубави.За през лятото става, но да чакаш цяла година?През тази година могат много неща да се случат.А и щом е от друг град, откъде може да си сигурна, че като се върне другото лято ще е влюбен все още в теб?През това време може да си хване друга и ти няма да разбереш.Според мен не си струва да го чакаш.
ДАААААААААААААААААААА!!!!!!!! ! защото го обичам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Аз така чаках половин година и чакането ми имаше смисъл.Слънцето изгря и на моята нива![]()
Не! Като се замислиш няма смисъл... все някога ще се откажеш от него и крайния резултат ще е една година 4акане за нищо [поне накрая така ще си мислиш]![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Ако аз го харесвам и знам, че той също ме харесва...защо не?![]()
![]()
Love Is All Around
Не бих обещала да го 4акам.Една година е мн дълго време
Може би да,може би не.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ami i da i ne,to dotogava moi6 da smeni6 dosta mom4eta,moi6 da se vlubi6 ne se znae,iz4akai da vidi6,kvo 6e stane![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако чакам някого толкова време вероятно би било, защото съм влюбена и съм неспособна да обърна внимание на друг. Но едва ли.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
еми ако се появи някой който ми допада пове4е ще си тръгно с новия-но ако не мога да го забравя ще го 4акам,ко да праа![]()
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от devil_feel_f
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Зависи много от това до колко са се задълбочили отношенията по между ни, преди неговото заминаване.Факт е, че дори и за съвсем кратко време може да се привържем към някого и да усетим липсата му, когато вече не е близо до нас.
Ако един ден ми се наложи да водя връзка от разстояние ще намеря начин възможно най-често да се виждам с приятеля сси, а миговете прекарани заедно да бъдат незабравими.Като се замисли човек, подобна връзка би могла да бъде далеч по-пълноценно в сравнение с тази, в която можеш да виждаш възлюбения си всеки ден.За съхраняването на първия вид, обаче е необходимо огромно доверие, то за съжаление не би могло да се спечели толкова бързо, ако още не си опознал в детайли човека (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
blg vi mn che spodelihte mnenieto si.... toi postoqnno mi dokazva 4yvstvata si...i kazva 4e naistina nqma dr momi4e za nego osven az...no mn 4esto se karame zatova 4e si misli 4e az si haresvam tyk dr mom4e...i 4e 6te go zabravq..a ne e taka postoqnno my go povtarqm...i nz nz kakvo da pravq... iskam da go 4akam....za6totot v momenta nikoi dr ne me interesyva..no i ne iskam da stradam poslee....;(
![]()
c(: Borq se za tova,koeto si stryva!
Що да я чакам ? Ами ако тя си бръмчи с някой а аз седя като идиот ? А и летните флиртове не са за изпускане...![]()
+3Първоначално написано от FiRe_LaDy
Ако пак ще идва само за лятото, едва ли. Защото после пак всичко ще се повтори и пак ще трябва да чакаш до следващото лято..
Но ако си идва за повече време, например година или две.. И ако наистина сме се харесали като характери, като визия, защо да не чакам? Въпросът е той дали ще чака :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително