- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще го чакате ли...?
Наистина зависи от доста неща,но все пак малко се съмнявам... 1 година не е малко. Ако обаче поддържаме връзка и съм сигурна,че и той чака може,но иначе..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ако е сегашният ми приятел,да ще го чакам![]()
категорично НЕПървоначално написано от Dream_Girllchee
Няма да го чакам.Ще си живея живота,пък като си дойде пак може дасме заедно. :P
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Първоначално написано от MiLoTo_16
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми ако си заслужава![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ami veroqtno ako sum vliubena 6te mi lipsva mnogo i 6te go 4akam...moje puk da se qdosam na sebe si 4e sum se vliubila i ot inat da trugna s drug za da si zabravq 4uvstvata.....nikoi ne znae...re6ava6 v momenta spored 4uvstvata,situaciqta...dali 6te se 4uvate,pi6ete 4esto i t.n.
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Не си заслужава просто...А ако се окаже,че той няма чувства към теб вече...Мнеееее няма да го чакам...Както се казва тва е една "лятна забивка"
![]()
Няма да го чакам.Една година е много време и не мога да бъда сигурна че чувствата ми към този човек ще останат същите както и неговите към мен.
The great pleasure in life is doing what people say you cannot do...
По-скоро не.А най-добре е да се разделите за времето,когато не сте заедно и после другото лято или когато и да е пак да се съберете.![]()
[quote="sexa_na_kompleksa"]Ако ми е показал, че държи на мен и му имам доверие, сигурно бих го чакала.[/quot
дам..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ако след това няма да се наложи да го чакам всеки път до следващото лято ... бих ...![]()
Не, няма да го чакам.
Ако той ме обича, ще ме разбере.
Като дойде другото лято пак може да сте заедно, но това не е обвързано с едногодишна самота.
Повечето връзките през летния сезон и по точно по морските курорти са само за забавлиния и не се влагат много чувства в тях. Не мисля че бих го чакала цяла година.
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
ДА!ако го обичам мн и ако сме заедно от дълго време
Pitai sarceto si to 6te ti podskaje :P
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
Не, бих се забавлявала докато го няма, а след една година, като се видим пак ако стане нещо - стане, ако не - здраве да е. Но да седя сама цяла година - няма такъв вариант.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
значи това е много спорен въпрос зависи от доста работи не мога да кажа такак може би ако съм наистина се влюбила в този човек и поддържаме връзка постоянно по телефона скаип и така нататъка може би да ,но пак не съм сигурна защото това не е малко време и могат да станат доста работи през него![]()
![]()
![]()
Не ,няма смисъл.Това са просто летните флиртове ,който нямат бъдеще и няма смисъл да чакаш някой който може би вече е с друг или друга..Първоначално написано от Dream_Girllchee
Не вярвам,че цяла година ще стои на сухо,заради мен. Какъв смисъл?А пък и не си падам по връзки само за сезона.Първоначално написано от Dream_Girllchee
няма смисъл да го чакаш цяла година .... забавляваш се с други през това време а евентуално като се върне може и с него да си прекараш приятно![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
в случая аз съм от другия град. Лятото бяхме заедно , аз си го харесвах още от зимата , но той ме мислеше за .... мм .... " надутото момиче от големия град което ще наеба " след като се прибрах в града ми ... се разбра , че имам страшно силни чувства към него ... до лятото не го забравих ... и сега това лято бяхме заедно ... и зимата отново ще сме заедно поне така се разбрахме .... , но той ми каза , че през цялото време се е сещал и е мислел за мен ... такаче с него мога да съмммм цял живот :П![]()
![]()
![]()
трябва самада решишникой неможе да ти каже какво да правиш
вслушай се в сърцето си и ще намериш отговора
![]()