- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А сега накъде?!
На един купон се запознах с едно мом4е, което ми направи огромно впе4етление и се оказа 4е и той мн ме харесвал но нищо не стана. След известно време се слу4и така 4е на едно събиране останахме сами и аз напражих първата кра4ка, защото той е мн срамежлив. Запо4нахме да се целуваме, но нещо не вървеше както трябва. Савсам слу4айно го попитах дали е девствен и познах. Досега съм била с мом4ета с голям опит но пък и аз съм девствена и мн ме достраша от това, което аз мога да направя и да не го нараня. Той е страхотен но най-големия проблем е 4е отива за една година в Белгия.
Ч - ~
Какво имаш в предвид с това "да го нараня"?Ако му пуснеш едва ли ще се чувства наранен.![]()
Еми ко да се прай живот.Живота е труден.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не раэбрах от какво те е страх.
Ако имаш чувства към тоэи човек и искаш да бъдеш с него,эащо ти е да мислиш,че ще го нараниш?
Това,че эаминава эа белгия вече е неприятно и мисля,че дори да се случи нещо между вас,когато эамине,всичко ще свърши.
[size=7][b][u]fosse cos
може би щото съм малко тъпи4ка ама така и не схванах проблема-искаш да го напрайш с него ама те е страх да не го нараниш![]()
нищо не схващам
I can't stop myself from loving you <3
momi4eto e razkazalo istoriq [malko obarkana de] i sq pita ko da prai
amiiiii nemislq 4e ako zamine za 1 godina she e problem ako i dvamata mn se haresvate/obi4ate , ako naistina e taka she se 4akate ;] a tfa za ebaneto i az ne go hvanah xD
samo nerazbrah,kvo op6o ima s temataПървоначално написано от AnzaRe
po temata:edva li 6e go narani6
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
доколкото зацепих проблема ти е 4е заминава за година... а 1 година е доста време... според мен го остави... не е станало кой знае кво помежду ви че да не можеш да го забравиш... а ако не можеш ши се върне...![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Ами като отива в Белгия не си давай големи надежди защото притеснението че ти ще го нараниш, може да се окаже че той теб ще нарани. А за сексуалния контакт, не се притеснявай, ако се харесвате, допадате имате чувства и тем подобни, няма да има проблем, все ще улучите дупката( шегичка
![]()
![]()
)
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Пуснато на: Съб Авг 30, 2008 6:25 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Ч - ~
Какво имаш в предвид с това "да го нараня"?Ако му пуснеш едва ли ще се чувства наранен. Very Happy
Иска да каже,че ако го скъса ...може да го нарани ;]![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
А сега накъде?!А???
Къде отиваш ти,може би?
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
На АутоБана,едва ли неПървоначално написано от Bai Toq
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
както казват старите хора - "...на маймун-дере..."А сега накъде?!
![]()
![]()
Е,не,бате...
неможе подобно нещо да се случи.Еми ок,и ти и той - девствени.Таман ще е по-яко...
аз ако съм бил непременно ще опитам...
![]()
попринцип за секса няма проблем-все някак ще се оправите,няма как да го нараниш....
но ако мислиш да се разделите(понеже 1 година си е доста време) замисли се дали искаш да си направиш сефтето точно с него-мисля че после като замине ще ти е още по гадно...ти си преценяваш...
Точно така и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от 6emet4e
![]()
Аз всъщност не разбрах къде е проблема в цялата работа..![]()
И аз така. Щом се харесвате, ми действайте !!!Първоначално написано от frutty
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Ще заминава в Белгия.Това харесва ли ти?Вероятно,не.Тогава какво искаш от него?Ако е само,заради секса има вероятност само да го нараниш,а и себе си също.Не започвай връзка,защото после като сте далеч един от друг ще ви е гадно.