- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода
HORA VZEH SI HININOVA VODA NO NEZNAM KAK I KOGA DA ISPOLZVAM MOLQ VI KAJETEMI
xix porednata tema ama karai zna4i moji sled kato se iskapesh(moji i bez da se kapish..) vtrivash q v korenite i ne q izmivash oba4e na men friziorkata mi kaza da si slagam kapki limon f hininovata voda za da ne mi se omaznqva kosata![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
slaga6 si opredeleno koli4estvo i v dlanta i q vtriva6 v korenite kakto predi men ti kazaxa, az specialno vinagi si slagax kato polzvax samo na izmita kosa.
На мен пък не ми се омазнява косата от хининовата вода, поне не съм забелязала да се омазнява по- бързо. Иначе съм много доволна. Не знам за косата, но ноктите ми много заздравяха от нея. За пръв път успявам да пусна нокти. Чак не ми се вярва.
По принцип всеки ще ти каже нещо различно за хининовата вода.Някои я ползват преди къпане,други - след.Аз я ползвах и преди и следПоловин-един час преди къпане си пръсках хининова вода в корените....чакам да изсъхне и се къпя
После си изсушавам леко косата и пак пръскам,но този път втривам в корените.Използвах я по-малко от месец,така че не мога да ти кажа дали е пораснала повече,но определено беше по-обемна и по-мекичка :P Препоръчвам ти хининовата вода на "Кокона"
![]()
ох защо не потърсиш с гугъл все пак!не е толкова сложно да потърсиш но![]()
слез като си измиеш косата слагаш от хининовата коса в корените с с пръстите леко втриваш още докато косата е мокра.После или я оставаш да изсъхне сама или със сешоара![]()
може да я ползваш ,когато искаш,най-4есто след къпане и втриваш в корените.
Руса кукличка
Slaga6 q v ko64eto i si gotova, sled mn izpolzvane posledniq pyt tva napravih.
а тя за какво се изпозлава по принциип
in defense of our dreams...
+1 e tva e ...Първоначално написано от angelcheeee_93
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
а тя за какво се изпозлава по принциип
in defense of our dreams...
ами аз моята си я купих от аптеката и не си спомням точна цена но беше под 5 лева със сигурност.
Хининовата вода стимулира растежа на косата!Доколкото знам е полезна за косата, аз също ползвам от време на време като се сетя.Обикновено си слагам след къпане на мокра коса, втрива се само в корените на косата.Продава се във всички аптеки, не е скъпа - някъде около 1 левче са 100 мл![]()
ДОБРЕ СИ СИ ВЗЕЛА ХИНИНОВА ВОДА, НО КАК МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ НЕЩО, КОЕТО НЕ ЗНАЕШ КАК СЕ ИЗПОЛЗВА??? ИНАЧЕ ПОПРИНЦИП АЗ КАТО ПОЛЗВАХ Я ВТРИВАХ В КОРЕНИТЕ СЛЕД КЪПАНЕ!!!
Друг път не пиши с главни букви, защото не са ми приятни!!!![]()
еlsy![]()
Тази Хининова Вода става ли за мъже, защото искам да ми порасне по-бързо косата и нямам търпение да ми отговорите за да почна![]()
Един мъж не може да има всички жени на тази земя, но си заслужава да опита!
Много добре работи, космите ми на гъза пораснаха с 2 сантиметра за 1 седмица!
Един мъж не може да има всички жени на тази земя, но си заслужава да опита!
На гъза не мога, щото има непълнолетни, но ето на краката, и тях ги мазах с хининова вода:
http://oi37.tinypic.com/2lkuovk.jpg