- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА МОМЧЕТА
Еми относно първия вариант мн рядко(когато съм "леко подпийнал"),
но иначе обичам момичета с характер,които отстояват принципите си
и повъзможност да не се правят на прекалено "недостъпни" понеже понякога съм малко
импулсивен и повече нетърпеливи просто им "бия шута"
![]()
![]()
Edit:ами всъщност не си прав понеже има голяма разлика м/у това даПървоначално написано от BuzkatA
си легнеш с първата срещната тази вечер,и с тази с която си от
известно време заедно и се отдадете напълно един на друг... !![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
разбирам че технологичното постижение да се направи анкета е все още недостъпно за много хора(особено сред активните по това време носителки на хронозоми ХХ)
иначе аз си предпочитам по открите "земни"девойки![]()
По-скоро второто.Ама без "заядливи"![]()
abe za mene tova za sex-a na 1-va sre6ta e nqkaksi gadno vsmisul ti o6te ne poznava6 momi4eto i aide v legloto...
otdelno mislq 4e ako i zareje6 momi4eto sled tova to togava se pokazva6 kato nedostoen 4ovek i izpolzva4
prosto e dolno i neuvajitelno sprqmo momi4eto OSVEN ako i momi4eto ne e suglasno koeto napulno promenq ne6tata i vse pak tova rqdko se slu4va
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Taka taka neka da uto4nim ne6to.Parvo 4e az po moreto ne sam sre6tal zagada4ni i nedostapni momi4eta. Vtorite dve da, ima gi, no momi4etata po moreto (balgarki i turistki) stavat adski adski dajni i razgoneni. Za6to li ? Moje bi kazvam moje bi za6toto na momi4etata im se pravi sex stra6no mnogo i poneje sa na moreto nqma da gi ima gadnite im priqtelki koito vednaga da im lepnat renome na kurva 6toto e spala s 10 mom4eta v 10 dena. A 6tom e taka mogat da si go pravqt bez zadrajki. Got nali ? Koeto pyk ni vry6ta kym parviq izbor. Razbira se 4e iskam kurvite za 1 ve4er i ni6to pove4e.2.тези които са загадъчни и по недостъпни малко заядливички леко закачливи и т.н.
ама кажете си чесно без да лъжете![]()
П.П-mgs_92 момиче съм![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ohhh, kak se izlojihПървоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
![]()
![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Аз да си кажа,допадат ми всички типове,защото накря ми писва и се налага да им бия шута!
Всички жени са еднакви!
![]()
![]()
![]()
I'm not angel!