- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нови бележници и документи
Напротив! И мозайката е друга, и вътре на страниците има някакви шарки. Ама на мен ми харесват!И тва според мен не е синьо а ЗЕЛЕНО-синьо.Както каза тinky_winky тва си е направо гавра с цветаПървоначално написано от sweet_bunny
![]()
аз пък моя си го подвързвам с бяла хартия и му правя рисунки или го подвързвам с някоя нова рисунка![]()
in defense of our dreams...
Е,наистина цвета не е много хубав,но важното е да има разнообразиеБележникът ми от 2 ри клас също е син
Вкрайна сметка това е документ...и някък си не идва да го направят цикламен
Въпреки това съм съгласна с по -горните мнения ,че има далеч по-големи проблеми .
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не, ама да преди доста годинки - втори или трети клас не помня вече бяха синиПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Преди пак бяха сини...а мен си ме кефят жълти
по добре жълта книжка
![]()
Тея нови бележници приличат на плочки за баня никак не ми харесват
I kissed a girl and i like it
Мм аз помня 1-2 клас като бях май бяха синичкиПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
Що не вземат да ги направят черни и без това вътре е пълна трагедия![]()
По темата: Още не съм ги виждала, нямам и голямо желание![]()
nicolepcd
Егати гадните![]()
от вас научавам че сега били др бележнициаз съм виждала на сестра ми и тя е имала сини хич не ме кефят,жълтите са по добре май....ама сега както ми ги описвате иииииииуууууууууу гадни ми се виждат,и както казаха колко по важни неща има за оправяне те с бележниците се занимават-загубена работа
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ние в първи клас нямахме бележници,във втори бяха сини,а в трети вече бяха тези нормалните.. Значи е било 2000 годинаПървоначално написано от rnbbaby666
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
БЯХА синиПървоначално написано от nicolepcd
Starite belejnici bqha mn po-hubavi. Tezi ne mi haresvat, z ani6to ne stavat![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
исках да са розовкии![]()
пълна простотия![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
x
аь ус ефь пьтнсше
Ее гадно, че са сини. Направо като си видя бележника ме лъхва студ, а като видя оценките вътре![]()
Ама в нащо даскало учителската книга пак е оранжва
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
значи бележниците бяха няколко години сини...моите от 3-7 клас вкл са сини.....в осми клас въведоха новите жълтите със снимки!!!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!