Здравейте.
Не знам дали някой изобщо се е замислял върху това което ще кажа но искам да чуя вашето мнение.
Е напоследък гледам младите хора (тийнчетата) се затварят у дома пред компютрите и не излизат никъде освен ако не е наложително.Всички са забили глави пред тези компютри и по цял ден са по тях,да излезнат за час-два и после пак са прибират и още от вратата натискат копчето на компютъра.Половината влизат в измисления си живот,другата половина влизат във виртуалния свят със летящите хора и "undead-и " .Влизат в тея игри с причината да се забавляват а влезнат ли там започват да псуват всичко наред и да се карат със всеки вътре в играта.Хабят нерви,та нали играем за забавление
Сега половината ще кажат мен си ми е кеф пред компа кфо да правя вънка.Реших да събера хора и да отидем на хижа,но се оказа че сме само 4ма навитаци,а другите имат "работа" .. да бе видях им работата единия цял ден беше във WoW а другия през половината ден му беше на гости да цъкат заедно WoW.
И съм сигурен не само на мен се случва това.. замислете се като сядате пред тези компютри,че има и друг живот който е по хубав от виртуалния !