Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
Здравейте.

Не знам дали някой изобщо се е замислял върху това което ще кажа но искам да чуя вашето мнение.
Е напоследък гледам младите хора (тийнчетата) се затварят у дома пред компютрите и не излизат никъде освен ако не е наложително.Всички са забили глави пред тези компютри и по цял ден са по тях,да излезнат за час-два и после пак са прибират и още от вратата натискат копчето на компютъра.Половината влизат в измисления си живот,другата половина влизат във виртуалния свят със летящите хора и "undead-и " .Влизат в тея игри с причината да се забавляват а влезнат ли там започват да псуват всичко наред и да се карат със всеки вътре в играта.Хабят нерви,та нали играем за забавление

Сега половината ще кажат мен си ми е кеф пред компа кфо да правя вънка.Реших да събера хора и да отидем на хижа,но се оказа че сме само 4ма навитаци,а другите имат "работа" .. да бе видях им работата единия цял ден беше във WoW а другия през половината ден му беше на гости да цъкат заедно WoW.

И съм сигурен не само на мен се случва това.. замислете се като сядате пред тези компютри,че има и друг живот който е по хубав от виртуалния !
за съжаление тва си е напълно верно .... и да признавам си и аз съм така с влизането в нас напрао на компа ... и като седна и се чуда кво да правя и страшно ми се искаше да се намери с кой да се излезе .... ама всеки се оправдава с нещо както и ти каза .... а през цялото време висят по компютрите .... преди време и аз бях предложила на един фрс за тва да идем някаде с преспиване .... просто за да си изкараме яко някво ... ама на повечето нямали да им позволят .... кво ли не бих дала .... да се намерят точните хора за излизане на някъде ама ... тва е и причината и аз да вися на компа ... просто ако имаше повече на които да им се излиза .... нямаше да си губя времето пред компа ....