.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Хранителни добавки...

Някой взима ли? На каква цена са и бихте ли ми препоръчали някакъв вид? Четох, че са напълно безвредни, помагат да се усвоява храната по-лесно и увеличават изгарянето на мазнините... и ако се приемат редовно влият положително на храносмилането и дори сваляш килограми... не отслабваш кой знае колко, но... трябва ли да се съветвам с лекар или да ида да питам на аптеката и да си купя? Плс, ако ползвате и сте информирани, дайте някакъв съвет... някаква информация... каква марка да си взема и колко е цената? Тенкс предварително...

Стига с тия лайна,бе хора . Не можете ли нещто чисто да направите, а само с боклуци се тъпчете ? Тцтцтцтцтцтцтц, как се дразня от такива, ако знаете само
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

пич оточни се точно какво искаш да постигнеш,всяка хранителна добавка си има своето предназначение

Мега фен Аватара на babity
    Давам на кучето си Петнил, хранителна добавака е, за по - гъста и лъскава козина. Пие се през няколко месеца по една опаковка. Ако искаш пробвай и ти!

mgs_92, и аз мн се дразня от такива като теб, които не са запознати и нз за какво става въпрос... 1-во момиче съм, не, не искам да трупам мускулна маса, нито да приемам хормонални таблетки... хранителните добавки съдържат витамини, аминокиселини и протеини и храната се усвоява по-лесно... така че не ме учи кое е боклуци и ди прочети някоя книжка, не искам да постигна перфектното тяло, защото съм си 44 килограма, висока съм и съм идеална, просто искам допълнителна доза минерали. babity, мерси за предложението, но по-добре иди да ти бият и на теб и на кучето една ваксина против бяс... нищо лично, но помолих за съвети, а не за мненият от сорта на "абе тва са лайна" и т.н.... решила съм да си купя, няма да ме разубетите, единствено бихте ми помогнали, ако ме насочите към определен продукт...

Да Biostrong на BioGame това са витамини а не нещо по-различно

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    фСиМъМмММ

Град
    Видин
    Квото и да си говорим, хранителните добавки са си чисто мамене...
    Безвредни били, естесвени били, природосъобрази били...
    Постигни си сам резултатите и тогава се прави на машина, а не с кофите гейнъри...досега съм пил веднъж креатин и най вероятно няма да повтарям...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Dreamland
    тровете сеее тровете сеееееееее
    БисквитенотоЧудовище

И тя може да е зле, ама вие убивате рибата
    И еднин мърморт размахваше табелка "Мретеееее гадовеееее!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми