- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скубане на вежди
абе зависи колко ги е оскубил ако ги е направил някви тънки и женствени естествено че не ми харесва и го намирам за гейско но ако примерно ако има някакви косъмчета между двете му вежди ей тогава да въпреки че няма да ми прави проблеми и да не ги маха въобще![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
+111Първоначално написано от j_adore2
![]()
Не харесвам, ама ако ся са мн зле може да махнат няколко косъмчета без да си личи разбира се![]()
Скуби ги само ако положението е отчайващо и то САМО по средата!... момче с по тънки вежди от моите.. неее![]()
Олеле, накъде отива този свят![]()
Преди няколко дни видях, че един приятел си беше ''пипнал'' веждите и направо![]()
neznam az sym mom4e i si gi maham samo po sredata za6toto NE ISKAM DA IMAM EDNA VEJDA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам предвид супер тънки вежди,просто малко по оформени![]()
П.С. и о6те нещо sladkata_mucunka смяташ че едно момче което се поддържа е женствен ?
Нее!!
И оформени е грозно
За леко почистване на "сключени вежди " нямам нищо против, но за смяна на формата съм Против
Голям размер на картинката! /machoka/
Taka e, kato ne ni puskate. Vie ste vinovni za tova i se nadqvam da vzemete adekvatni merkiПървоначално написано от ~*~IzI~*~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Много мразя да видя момче със оскубани веждигнусно ми е някакси
![]()