- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво и стана?
Така сега да споделя и своя проблем...Има едно момиче, на което държа страшно много, каквото и лошо да ми се случва и каквито и нови проблеми да изникват единственото което се мъти из главата ми е "Защо ми се сърди?" Не съм се карала за нищо с нея, не съм и правила някакви номера, не съм говорила нищо лошо по неин адрес и изведнъж тя спира да ми говори, да ме слуша и без да ми каже изобщо защо. Много държа на нея, но колкото пъти правя опити да се свържа с нея не става. Карам общи приятелки да я питат защо се държи така, но тя казала че не иска изобщо да ме споменават пред нея, камо ли да говори с мен или пък да ме види и да ми обясни защо. Тя ми е много близка приятелка, дори нещо повече от приятелка, някак си съм свързана с нея, не мога да обясня защо. Не съм и сърдита за това че един месец не ме е потърсила за да ме пита как съм, като се има в предвид какво изживявам последните 30тина дни, просто сякаш вече аз не съществувам, а бяхме много близки. Искам да ви попитам има ли смисъл да продължавам да я търся и да настоявам да ми обясни какво става или направо да я забравя? Измъчва ме много мисълта за това защо ми се сърди и ще съм ви благодарна ако ме посъветвате нещичко.
П.П. съжелявам че стана малко дългичко, надявам се да има кой да го прочете.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!