Така сега да споделя и своя проблем...Има едно момиче, на което държа страшно много, каквото и лошо да ми се случва и каквито и нови проблеми да изникват единственото което се мъти из главата ми е "Защо ми се сърди?" Не съм се карала за нищо с нея, не съм и правила някакви номера, не съм говорила нищо лошо по неин адрес и изведнъж тя спира да ми говори, да ме слуша и без да ми каже изобщо защо. Много държа на нея, но колкото пъти правя опити да се свържа с нея не става. Карам общи приятелки да я питат защо се държи така, но тя казала че не иска изобщо да ме споменават пред нея, камо ли да говори с мен или пък да ме види и да ми обясни защо. Тя ми е много близка приятелка, дори нещо повече от приятелка, някак си съм свързана с нея, не мога да обясня защо. Не съм и сърдита за това че един месец не ме е потърсила за да ме пита как съм, като се има в предвид какво изживявам последните 30тина дни, просто сякаш вече аз не съществувам, а бяхме много близки. Искам да ви попитам има ли смисъл да продължавам да я търся и да настоявам да ми обясни какво става или направо да я забравя? Измъчва ме много мисълта за това защо ми се сърди и ще съм ви благодарна ако ме посъветвате нещичко.

П.П. съжелявам че стана малко дългичко, надявам се да има кой да го прочете.