.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на gabi_94

Какво и стана?

Така сега да споделя и своя проблем...Има едно момиче, на което държа страшно много, каквото и лошо да ми се случва и каквито и нови проблеми да изникват единственото което се мъти из главата ми е "Защо ми се сърди?" Не съм се карала за нищо с нея, не съм и правила някакви номера, не съм говорила нищо лошо по неин адрес и изведнъж тя спира да ми говори, да ме слуша и без да ми каже изобщо защо. Много държа на нея, но колкото пъти правя опити да се свържа с нея не става. Карам общи приятелки да я питат защо се държи така, но тя казала че не иска изобщо да ме споменават пред нея, камо ли да говори с мен или пък да ме види и да ми обясни защо. Тя ми е много близка приятелка, дори нещо повече от приятелка, някак си съм свързана с нея, не мога да обясня защо. Не съм и сърдита за това че един месец не ме е потърсила за да ме пита как съм, като се има в предвид какво изживявам последните 30тина дни, просто сякаш вече аз не съществувам, а бяхме много близки. Искам да ви попитам има ли смисъл да продължавам да я търся и да настоявам да ми обясни какво става или направо да я забравя? Измъчва ме много мисълта за това защо ми се сърди и ще съм ви благодарна ако ме посъветвате нещичко.

П.П. съжелявам че стана малко дългичко, надявам се да има кой да го прочете.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ako tolkova durji6 na neq,pomoli nqkoq ob6a poznata da vi opredeli sre6a,bez tq da znae,4e si ti,taka 6e q popita6,ako nestane neproduljavai
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

I ne si napravila ni6to za da q zasegne6 li Ako e taka znachi ne ti e priqtelka Takiva da gi izgorqttt jivi

Град
    40 Miles from the Sun
    А не се ли сещаш, че някой може да и' е казал, че примерно ти си говорила нещо за нея? Интриги колкото щеш мога да измисля. :Д Отвлечи я, завържи я за един стол и и' удряй шамари докато не отговори. :ДД По-хуманно ще е ако, както по-горе казаха, накараш някоя ваша обща приятелка да се уговори и с теб, и с нея на едно и също място и време, та да се срещнете, ама някой трябва да я държи да не избяга. ;Д

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Не се унижавай повече 1-2 пъти е достатъчно да я потърсиш и щом не ти отговаря точка по въпроса.Дори и да не ти се вярва незаменими хора няма.Недей си уреждай някакви срещи щом неиска да те вижда просто ще и напрайш удоволствие.Не си струва.Може да я чувстваш,като добра приятелка,но явно не е!Дори и някой да и е наговорил клюки и да е направил интрижки,ако ти беше приятелка щеше да ти потърси сметка защо си говорила така.Аз така бих направила.Просто дори и да я е наговорил някой(което е вариант),ако имаше мозък щеше да те попита.Тъй че горе главата имаш си и други приятелки,рано или късно ще я забравиш дори и да не ти се вярва.Ако спреш да я търсиш и се прайш на луда в крайна сметка може пък да те потърси тя.Сега само я караш да се надува още повече.Недей!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Малко е глупава постъпката й. Каквото и да е станало, каквото и да са й казали е трябвало да поговори с теб. Отиди до тях и я потърси или както ти предложиха по-горе - някоя приятелка може да ви уреди среща. Хубаво е да се видите и да се разберете.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    In the middle of Nowhere
    Охх мразя ги такива Веднага бих и теглила една майна,ако тя несика да ми говори-губи...Не бих се занимавала с такива срещи а у нищо няма да излезе,само още да се скарате...По-добре го остави така,ако тя те потърси за нещо говори й,но не бих имала доверие вече на такъв човек..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Сигорно я засенчваш , някое момче което харесвате и 2те ала бала Кофти аз яко бях вобще нямаше да я потърся

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Остави я тя сама ще дойде при теб ,не се унижавай повече..
    Summer (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си