Първоначално написано от
SiegHeil
Кво право имаш да пречиш на животните да се размножават...някой да ти е казал да не правиш деца щото хората са вече 6 милиарда и планетата се пръска по шевовете...егоист.. :>
Все едно ти можеш да дойдеш, да изсечеш акри дървета, да избиеш всичко живо в тая територия и да се заселиш съвсем нагло а кучетата да не могат да си живуркат в градината пред блока...
Ти хубаво си хвърляш пликчетата в кофата, ама оттам отива в сметището, което си е едно и също, пак няма да се разгради...
Не че обичам кучетатата или нещо подобно, ама просто теорията ми харесва

аре ся ти ше кайш че не прайш боклуци не на мене тия...
кучетата да си живеят хубаво пускайте ги
АМА НА МЕН МИ ПИСНА КАТО МЕ УХАПE НЯКОЙ ПЕС ДА ХОДЯ У БЪРЗА ПОМОЩ ДА МЕ БОЦКАТ!!!
и то не съм само аз !!
аре бе...
да си живеят но не пред блока на улицата и където ида е било да направят некво си специално място приют ли незнам... но това нещо не е нормално
оня ден заради едно такова куче което решило да пресече щеше да стане катастрофа ...
и какво като съм егоист всеки е егоист няма хора които да не са егоисти или лицемери!
не че мразя кучета ... но бездомните кражат много ... прекалено много станаха и като умре някое куче се омирисва на мърша ... и няма кой да почисти ... че защо да чистят то в България такова нещо няма....