.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: устни

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д

устни

хохо

Аз си ги махам или със специални лентички за окосмяване на лицето или с пинцета и нямам никакви оплаквания
    ..Why can't I be innocent..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Пинсетата си остава най-добрия вариант,не че аз имам какво да скубя над горната устна,но съм забелязала(при скубане на други части) че с пинсетата няма риск от пъпчици,враснали косъмчета и прочие,вярно,че си е играчка,но ако свикнеш не е чак такъв проблем.Аз съм "за " пинсетите
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на babity
    Аз използвам кола маска. Понякога ходя на козметик, когато ходя и за веждите, ама иначе и вкъщи съм го правила. Съветът ми към всички, които предпочетат този метод е да фиксират мястото преди да дръпнат лентата, т.е. да изпънат кожата. Само веднъж пропуснах и резултата беше на лице. Свалих си и малко кожа.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Такива неща аз нямам. Имам лек рус мъх и изобщо не мисля да си го бутам, защото ще стане по-зле. Иначе мама и кака ползват лентички. Като гледам-ефикасно е!

az predi da zapo4na da gi maham se posavetvah s kozmeti4kata mi i tq kaza 4e nai dobriq variant e elektro epilaciqta..........nito foti nito lazernata nito kola maskata nito pinsetata ..zashtoto nad gornata ustna imame myh kakto i po cqloto tqlo kogato mahame kosmite s nqkoi ot drugite metodi mahame i maha i stava ne estestveno( zashtoto po ostanalata 4ast ot liceto imame myh) ........

Град
    в мазето ;dd
    аз не си ги махам там косъмчетата .. не мисля че ми трябва

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    az nqmam
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    az nqmam
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    мустака, както и останалата брада с браснач я третирам ахахаха

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Такива неща аз нямам. Имам лек рус мъх и изобщо не мисля да си го бутам, защото ще стане по-зле.
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    На края на дъгата :)
    аз преди ходех на козметик,но сега вече и сама се справям с кола маска и съм доста доволна... правя се от близо година и половина и вече ми оредяха доста(не че съм имала мустак ,ако трябва да бъда чесна започнах да го махам заради едно момче което си направи шега а аз помислих че става дума за мен и така се разделих с мъхчето си "гузен не гонен бяга" беше мойта работа,от мн време исках да го махна ,но нямах смелост и когато момчето се пошегува-това вече ми беше достатъчен стимул ) и се правя на 1 месец някаде а когато забележа някое заблудено косъмче с пинсетката го махам...
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Аз си ги махам или със специални лентички за окосмяване на лицето или с пинцета и нямам никакви оплаквания
    +1
    p.p. otnosno zaglavieto epilaciq na gornata ystna mn tupo kak 6e si epilira6 gornata ystna ili pone az ne sym 4yvala,samo za epilaciq nad gornata ystna znam

Град
    TaM..
    бръсна4а ся ма подсетихте 4е бая време не съм го бръснал ....ама не се и вижда млад момък съм още и не пораства за 2-3дни..требва му поне 2 седмици

Аз използвам кола маска.. от колкото година и половина, две... братовчедка ми ми я прави в домашни условия.. ползвам от лентите за лице където са.. и ги махам 2 пъти в месеца...
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    +1
    p.p. otnosno zaglavieto epilaciq na gornata ystna mn tupo kak 6e si epilira6 gornata ystna ili pone az ne sym 4yvala,samo za epilaciq nad gornata ystna znam

хахах,попринцип за мен също се странно,но в ценоразпис на електроепилация пишеше..горна устна-15лева..и викам щом хората така са го написали сигурно е така,незнам кое е правилното,но мисля че всички разбраха за кое място точно става дума.
    благодаря на всички за отговорите ви..и на момчетата

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от bEacH^bUnNy
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    +1

хахах,попринцип за мен също се странно,но в ценоразпис на електроепилация пишеше..горна устна-15лева..и викам щом хората така са го написали сигурно е така,незнам кое е правилното,но мисля че всички разбраха за кое място точно става дума.
    благодаря на всички за отговорите ви..и на момчетата
    e da vsi4ki se se6tame mn qsno,ne sum se zaqjdala da to 1 mom4e pisa ...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    с мустачки е по-слАтКуУУУ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си