.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    ГЕНИТАЛНО!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

абе кво съдите момичето ...ако на вас ви дойде до главата същата ситуация няма да мислите така нали...

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Еми , ти си решила да изневериш , сега ти ще си решаваш дали късаш с момчето. Абе живота си е твой. Според мен , от тая тема няма смисъл...
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

samaprr: sly6ai az ne razbiram mn mn ama vse si mislq 4e 6tom si my izneverila toi ne ti dava si4ko ot koeto imash nujda za tva hodi6 pri dryg po dobe go zareji

най-добре му кажи какво е станало, за да не разбере от друг, че тогава е още по-гадно

Накарай онова момче да ти го боцне,и ако тогава не ти пука,съжаляам,няма смисъл да сте заедно

Най-добре му кажи.Така няма да страдате излишно.

Град
    Някъде там

Re: Изневерих, а не ми пука?

Цитирай Първоначално написано от samaprr
    за пръв път в живота ми.. изневерих!Винаги съм била против изневярвата,а сега какво направих?Притеснява ме факта, че изобщо не ми пука,а дори си го изкарвам на приятелят ми.Сега го чакам да дойде вкъщи и се чудя дали изобщо да му кажа.Връзката ни е отскоро и той твърди че е невероятно влюбен в мен и се чувствам зле да му го кажа ще го съсипе.Незнам защо пиша тази тема незнам какви съвети можете да ми дадете..Искам този с който изневерих!

срам ме е от себе си и от постъпката ми!

дали има смисъл да продължаваме с приятеля?нека повторя-някак не ми пука че съм изнверила?
    Hodq s edno mom4e,i az ne znam za6to,izneverqvala sum my milioni puti s biv6iq mi i nikoga ne mi e pykalo!Tva 4e ne se panikiosva6,pokazva,4e prosto ne ti pyka za tozi 4ovek i ako nito ne te zadurja pri nego,prosto go razkarai!!!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

.....

ama kurv0 skapana moje li da si tolkova zle dan0 da is1hne6 cqlata....ne zaslujava6 nikoga pove4e da vidi6 mom4e v jivota si......nai-dobre poslu6ai saveta mi i otidi i se zatvori zavinagi v nqkoi manastir kato :smt097 monahinq..... :-x :-x :-x 8)
    Две крокодилчета летели, особено третото. Едното бяло, другото наляво. Първото попитало второто:
    - Колко е часът?
    Третото извадило термометър и казало:
    - Днес сме сряда.
    Извод:
    За какво ми е хладилник, като не пуша

ХАхаах .. Не мога да повярвам че човек който е мразил изневярта сега е стигнал до там че не му пука че е изневерил , но да случва се .. Няма да се притесняваш-това е защото не ти пука за човека който е с теб - не те интересува че го нараняваш .. ЗАтова го зарежи и си ходи при другия .. да не го измъчваш приятеля ти още повече

nqma smisal da si s pr-lq si shtom ne go iskash.. bydi s tozi,s koito si iznerverila... ako imashe chuvstva kym pr-lq si nqmashe da go napravish .. nqma smisal da si s nego ti postoqno shte mislish za drugiq i shte izneverqvash otnovo i otnovo..

Am spored men celuvaneto s dr ne e iznevarq ....

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от heroinac
    Am spored men celuvaneto s dr ne e iznevarq ....
    А какво е бе тиквеник ? Колко пъти видя гаджето ти да се целува с друг и на тебе да ти беше весело ? Бахти селяндурите бе .... Абе тва е всяка 3-та тема с тая изневяра !!! КАТО СИ ПРОТИВ ИЗНЕВЕРИТЕ КАК СИ ИЗНЕВЕРИЛА БЕ ? Ма треа е тва да ти се връща цел живот ! Момчетата да те подлудяват и да те заебават за да се научиш къде ти е мястото ..... Казвай му на момчето късай го да си намери някоя която го заслужава а не няква повлекана като тебе .... Момчето ти сваля звезди тебе те боли левия чорап за него ! Такива пикли като тебе не заслужават някой някога да Ви обича !!! И не се учудвай що те нападат.... Със сигурност не е заради красивите ти очи !!!! Ае със здраве и дано ти се върне тъпкано !Много ще ти се радвам
    De-Phazz - Anchorless

Как да ти кажа... наскоро и аз направих същото. И моя приятел е супер влюбен, а аз искам човекът, с когото изневерих. Никога не бях правила нещо подобно и винаги съм била против, но в момента дори се радвам, че си подарих тази страхотна нощ с онзи човек. Не бих казала на приятеля си, не защото не мога, а защото не искам да го боли. Препоръчвам ти да си мълчиш. А ако връзката ти с това момче те натоварва, то тогава няма смисъл да си с него.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Искам да ви пожелая нещо. Искам да изпитате някой ден същото, искам да се влюбите в човек който просто иска да ви чука и после ви заебава като мръсни котки. Искам да видите какво сте причинили на човека до вас, да усетите как той се е чувствал, и колко му се е искало да не е истина.
    Курвенца ебете се докато е време. Като остареете ще гледате жадно и ще ви се иска, но няма да има кой да ви погледне. Как искаш да не те нападат? Пожелавам ти някой с теб да се изгаври така. Тогава можеби ще ти просветне в тъпата кратуна защо те псуват. Какво очакваше да чуеш? "Браво миличка добре го прееба тоя. Сигурно ще му е много гадно. Дано се разреве."
    Хубаво е че има и такова като теб. Като прочета нещо такова само се убеждавам колко прав съм бил навремето и че несъм сбъркал с решението си.
    Мир на праха ти...

Цитирай Първоначално написано от Sargas
    Искам да ви пожелая нещо. Искам да изпитате някой ден същото, искам да се влюбите в човек който просто иска да ви чука и после ви заебава като мръсни котки. Искам да видите какво сте причинили на човека до вас, да усетите как той се е чувствал, и колко му се е искало да не е истина.
    Курвенца ебете се докато е време. Като остареете ще гледате жадно и ще ви се иска, но няма да има кой да ви погледне. Как искаш да не те нападат? Пожелавам ти някой с теб да се изгаври така. Тогава можеби ще ти просветне в тъпата кратуна защо те псуват. Какво очакваше да чуеш? "Браво миличка добре го прееба тоя. Сигурно ще му е много гадно. Дано се разреве."
    Хубаво е че има и такова като теб. Като прочета нещо такова само се убеждавам колко прав съм бил навремето и че несъм сбъркал с решението си.
    Мир на праха ти...
    Брат, мисля, че си доста краен в изказването си. И искам да ти кажа да погледнаш поста над твоя... и още нещо... станах такава "кучка" точно, защото обожавах някой, който ме изчука и заеба, не като мръсно коте, а не знам и аз като какво. Това е причината да съм изневерила, той е причината сега да не мога дори да се привържа към приятеля си, който дава всичко за мен. Но... какво да се прави...

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    отиваш до най-близкия оръжеен магазин -> купуваш си пистолет -> и ни освобождаваш от присъствието си
    Можеш да направиш това !!!! Уф бе как може да сте такива идея си нямам .... Ти в момента казваш "аз съм курва и това ми харесва" !!! Щом смяташ така продължавай да си си курвичка и си продължавай живота
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    отиваш до най-близкия оръжеен магазин -> купуваш си пистолет -> и ни освобождаваш от присъствието си
    Можеш да направиш това !!!! Уф бе как може да сте такива идея си нямам .... Ти в момента казваш "аз съм курва и това ми харесва" !!! Щом смяташ така продължавай да си си курвичка и си продължавай живота
    Къде съм писала курва?! Дали аз не съм се изразлиа правилно или не съм била разбрана? Казах, че съм направила грешка

Не разбирам защо веднага лепвате етикети от рода на "курва", "лесно момиче" и т.н?

Мацката е направила грешка и това я прави 'курва'? Как точно го решихте това? От къде знаете каква е, защо веднага я нападате? На всеки може да се случи такова нещо, защо си мислите, че е невъзможно вие да сгрешите? Да, кофти е постъпила спрямо приятеля си, но такива неща се случват! Никой не е застрахован.

То бива злоба, ама чак пък толкова?

пп: Ако не друго, то поне си разбрала, че не държиш на този човек и няма смисъл да продължваш с него.

за пръв път в живота ми.. изневерих!Винаги съм била против изневярвата,а сега какво направих?Притеснява ме факта, че изобщо не ми пука,а дори си го изкарвам на приятелят ми.Сега го чакам да дойде вкъщи и се чудя дали изобщо да му кажа.Връзката ни е отскоро и той твърди че е невероятно влюбен в мен и се чувствам зле да му го кажа ще го съсипе.Незнам защо пиша тази тема незнам какви съвети можете да ми дадете..Искам този с който изневерих!

дали има смисъл да продължаваме с приятеля?нека повторя-някак не ми пука че съм изнверила?
    Какво стана, ако питаш мен(а ти не ме питаш, но пък на мен не ми пука), тааа... остави момчето да си намери неговото момиче, много ми е интересно, как така ти изчезна от мислите когато го направи?!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Постъпила си лапешки...абе нямам думи...Момчето сигурно много те обича и сега ще му разбиеш сърцето....като му кажеш!Но по-добре му кажи,на всяка цена. Другият път се замисляй малко...пффф...Питам се дали щеше да ти е хубаво той да ти изневери???

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Цитирай Първоначално написано от Sargas
    Мир на праха ти...
    Брат, мисля, че си доста краен в изказването си. И искам да ти кажа да погледнаш поста над твоя... и още нещо... станах такава "кучка" точно, защото обожавах някой, който ме изчука и заеба, не като мръсно коте, а не знам и аз като какво. Това е причината да съм изневерила, той е причината сега да не мога дори да се привържа към приятеля си, който дава всичко за мен. Но... какво да се прави...
    Не съм чел много мнения от тази тема, но като видях какво е написано тук и изпитах едно желание за мъст. Пожелаван същото на момичетата, които не им пука за чувствата на другите.. пожелавам им, едва когато си стъпят на краката и решат да не са такива повече.. когато разберат, че се влюбват в някого.. когато разберат истински какво означава любов - искам да бъдат наранени, и както казахте - да изпитат това, което са причинили..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Отговорът е очевиден,
    само трупам постове
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Това че не ти пука означава че не го обичаш,затова мисля че няма смисъл да продължаваш с него,при условие,че искаш да си с друг

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Не разбирам защо веднага лепвате етикети от рода на "курва", "лесно момиче" и т.н?

Мацката е направила грешка и това я прави 'курва'? Как точно го решихте това? От къде знаете каква е, защо веднага я нападате? На всеки може да се случи такова нещо, защо си мислите, че е невъзможно вие да сгрешите? Да, кофти е постъпила спрямо приятеля си, но такива неща се случват! Никой не е застрахован.

То бива злоба, ама чак пък толкова?

пп: Ако не друго, то поне си разбрала, че не държиш на този човек и няма смисъл да продължваш с него.
    Единственият пост с който съм напълно съгласна!

П.П. Айде ся почвайте с коменнтарите от рода. "Давай, продължавай с въщия дух! Дооста добре се мазниш на модер-ите!" НЕ МИ ПУКА!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си