.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Hybrid View

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    щом си му изневерила значи не го обичаш ... по- добре е да му кажеш истината и така. ... колкото по скоро му кажет толкова по добре

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Поне аз не лепвам никакви етикети.. вярвам и, че няма нищо лошо в грешките, ако се учим от тях, но как така целия свят се е юрнал да прави едни и същи грешки и то постоянно.. как така, за всяко друго нещо се научаваме, а за изневерите не ? - това не е грешка, а страна на характера.. това, че е разбрала нещо за себе си.. че не държи на него и тем подобни.. може и да е хубаво, защото няма да си губи повече времето, но защо трябва да получи отговор за живота си наранявайки някого..

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    щом си му изневерила значи не го обичаш ... по- добре е да му кажеш истината и така. ... колкото по скоро му кажет толкова по добре
    Е тва е! Темата приключи!
    Брао, брат!

Цитирай Първоначално написано от suitable
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Цитирай Първоначално написано от Sargas
    Искам да ви пожелая нещо. Искам да изпитате някой ден същото, искам да се влюбите в човек който просто иска да ви чука и после ви заебава като мръсни котки. Искам да видите какво сте причинили на човека до вас, да усетите как той се е чувствал, и колко му се е искало да не е истина.
    Курвенца ебете се докато е време. Като остареете ще гледате жадно и ще ви се иска, но няма да има кой да ви погледне. Как искаш да не те нападат? Пожелавам ти някой с теб да се изгаври така. Тогава можеби ще ти просветне в тъпата кратуна защо те псуват. Какво очакваше да чуеш? "Браво миличка добре го прееба тоя. Сигурно ще му е много гадно. Дано се разреве."
    Хубаво е че има и такова като теб. Като прочета нещо такова само се убеждавам колко прав съм бил навремето и че несъм сбъркал с решението си.
    Мир на праха ти...
    Брат, мисля, че си доста краен в изказването си. И искам да ти кажа да погледнаш поста над твоя... и още нещо... станах такава "кучка" точно, защото обожавах някой, който ме изчука и заеба, не като мръсно коте, а не знам и аз като какво. Това е причината да съм изневерила, той е причината сега да не мога дори да се привържа към приятеля си, който дава всичко за мен. Но... какво да се прави...
    Не съм чел много мнения от тази тема, но като видях какво е написано тук и изпитах едно желание за мъст. Пожелаван същото на момичетата, които не им пука за чувствата на другите.. пожелавам им, едва когато си стъпят на краката и решат да не са такива повече.. когато разберат, че се влюбват в някого.. когато разберат истински какво означава любов - искам да бъдат наранени, и както казахте - да изпитат това, което са причинили..
    Знаеш ли за кое след моята изневяра ми е най-неприятно... За това, че не съжелявам. Звучи ужасно, да. Знам, че съм адски виновна, че не е редно да са така нещата. И ужасно много ме боли понеже не мога да кажа на приятеля ми "Обичам те", когато той ми го казва. Повярвай, че не е толкова лесно, колкото изглежда, че е. И на мен ми е неприятно и съм обедена, че на него му е доста по кофти.
    Освен това повечето момичета стават коравосърдечни, точно защото някой ги е прецакал досатъчно грубо. Така че това което си пожелал на всички девойки като мен, вече сме го изпитали... Това е причината да сме такива.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Не разбирам защо веднага лепвате етикети от рода на "курва", "лесно момиче" и т.н?

Мацката е направила грешка и това я прави 'курва'? Как точно го решихте това? От къде знаете каква е, защо веднага я нападате? На всеки може да се случи такова нещо, защо си мислите, че е невъзможно вие да сгрешите? Да, кофти е постъпила спрямо приятеля си, но такива неща се случват! Никой не е застрахован.

То бива злоба, ама чак пък толкова?

пп: Ако не друго, то поне си разбрала, че не държиш на този човек и няма смисъл да продължваш с него.
    Благодаря за подкрапата.

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Не разбирам защо веднага лепвате етикети от рода на "курва", "лесно момиче" и т.н?

Мацката е направила грешка и това я прави 'курва'? Как точно го решихте това? От къде знаете каква е, защо веднага я нападате? На всеки може да се случи такова нещо, защо си мислите, че е невъзможно вие да сгрешите? Да, кофти е постъпила спрямо приятеля си, но такива неща се случват! Никой не е застрахован.

То бива злоба, ама чак пък толкова?

пп: Ако не друго, то поне си разбрала, че не държиш на този човек и няма смисъл да продължваш с него.
    Благодаря за подкрапата.
    Дано това те успокои, е... то на теб така и така не ти пука...

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    отиваш до най-близкия оръжеен магазин -> купуваш си пистолет -> и ни освобождаваш от присъствието си
    Точно

Град
    В сърЦето мУ
    ми като искаш другия защо си с него остави го и бъди с другия ...
    и аз съм изневерявала и ми е кофти беше наскоро приятелят ми незнае...
    но го направих по съвсем други причини просто приятелят ми е далеч а имах нужда някои да ме гушне да ме целуне да се почувствам обичана...
    Обичам т3!!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Абе хора защо това че е изневерила трябва да я прави курва???Не й лепвайте такива етикети защото в крайна сметка никой не може да се постави на нейното място и да я разбере напълно.Щом го е направила така е трябвало,това си е нейно решение,не е нужно веднага да става "курва",ако изобщо знаете значението на думата

Цитирай Първоначално написано от MalkA`kUchkA
    ми като искаш другия защо си с него остави го и бъди с другия ...
    и аз съм изневерявала и ми е кофти беше наскоро приятелят ми незнае...
    но го направих по съвсем други причини просто приятелят ми е далеч а имах нужда някои да ме гушне да ме целуне да се почувствам обичана...
    Ако можех... щях да съм с другия.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ми заминавай при тоя дето си изневерила с него щом го искаш

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    отиваш до най-близкия оръжеен магазин -> купуваш си пистолет -> и ни освобождаваш от присъствието си

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си