.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Изневерих, а не ми пука?

за пръв път в живота ми.. изневерих!Винаги съм била против изневярвата,а сега какво направих?Притеснява ме факта, че изобщо не ми пука,а дори си го изкарвам на приятелят ми.Сега го чакам да дойде вкъщи и се чудя дали изобщо да му кажа.Връзката ни е отскоро и той твърди че е невероятно влюбен в мен и се чувствам зле да му го кажа ще го съсипе.Незнам защо пиша тази тема незнам какви съвети можете да ми дадете..Искам този с който изневерих!

срам ме е от себе си и от постъпката ми!

дали има смисъл да продължаваме с приятеля?нека повторя-някак не ми пука че съм изнверила?

Град
    Пловдив
    отиваш до най-близкия оръжеен магазин -> купуваш си пистолет -> и ни освобождаваш от присъствието си

Град
    Горна Оряховица
    И аз преди си мислех, че няма да изневеря, а го направих... и също не ми пукаше. Бях с приятеля си повече от 9 месеца. Когато му изневерих, установих, че няма смисъл повече да съм с него - щом съм му изневерила и не ми пука, значи нещо генерално куца помежду ни. Помисли си дали държиш на гаджето си, дали ти е липсвало нещо във връзката ви, за да му изневериш и тогава реши дали и какво ще му кажеш и дали ще продължиш да си с него.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    мамка му деба защот трябва да те чука един докато ходиш с друг за да го разбереш. и тфа при повече от 50 % от жените така става
    За мен "изневяра" не е синоним на "чукане с друг". Целувах се с друг, не съм правила секс. А ти можеш ли да кажеш нещо, без да псуваш на всяка трета дума?

Мога ли да попитам защо веднага всички ме нападнахте?Нима вие сте безгрешни,нима никога не сте гафили?Казах, че винаги съм била против изневярата!Това нещо ми се случва за пръв път в живота и бях наистина изкушена.И защо "изневяра" е синоним на "чукам се"?Натисках се с другото момче, не съм се "чукала", въпреки че имам огромно желание,признавам.

Сега като се замисля осъзнавам,че връзката ни куца,той живее в друг град,трудно ми е без него,самотно ми е,виждаме се много рядко.Може би от една страна това ме е подтикнало.
    Не ме съдете толкова строго,не ме обиждайте,на всеки може да се случи да сгреши.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от samaprr
    Мога ли да попитам защо веднага всички ме нападнахте?Нима вие сте безгрешни,нима никога не сте гафили?Казах, че винаги съм била против изневярата!Това нещо ми се случва за пръв път в живота и бях наистина изкушена.И защо "изневяра" е синоним на "чукам се"?Натисках се с другото момче, не съм се "чукала", въпреки че имам огромно желание,признавам.

Сега като се замисля осъзнавам,че връзката ни куца,той живее в друг град,трудно ми е без него,самотно ми е,виждаме се много рядко.Може би от една страна това ме е подтикнало.
    Не ме съдете толкова строго,не ме обиждайте,на всеки може да се случи да сгреши.
    Не мисля, че всички биха те нападнали, явно такива хора са се улучили да не спят в 1 часа
    Помисли си хубаво дали искаш да поддържаш тази връзка от разстояние. А дали да му кажеш - ако няма никакъв шанс да го разбере от някъде, може би е по-добре да си премълчиш, защото иначе ще го нараниш. Но ако има вероятност някой друг да му каже, по-добре е да научи от теб.

Щом не ти пука, както ти казваш, се замисли дали въобще си струва да си с този човек, все пак на теб не ти пука, ако имаше някакви чувства дори и малки то щепе да се почувстваш гузна и виновна, а не е така.......според мен да кажеш на приятелят си, няма смисъл от лъжи и да се разделите, просто защото не трябва, а и не е хубаво да го лъжеш относно чувствата си към него, повярвай ми лъгаха ме относно чувства и наистина се почувствах гадно, когато разбрах, че всичко е една измама Успех

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    едва ли не ти пука, щом се замисляш дали д аму кажеш.
    Глупаво ще е да натъжиш някого, само защото си искала да ти олекне.
    Пак ти поватярм - едва ли не ти пука. Предполагам, че всичко е било на момента и като видиш приятеля си з амомент ще забравиш какво е било.
    А ако ми говориш, че си се наебала с някакво друго момче в отсъствието на твоя приятел - глупаво е да се впрягаш толкова много, заради единия секс.

КАто не ти пука, кажи му, зарежи го и си ходи при оня, дето те е ебал. Май тва е правилния избор в твоите очи ахахахахахахахаа

честно казано не ми пука дали ти пука или не

важно е да има световен мир

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от davkata
    честно казано не ми пука дали ти пука или не

важно е да има световен мир

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от samaprr
    Мога ли да попитам защо веднага всички ме нападнахте?Нима вие сте безгрешни,нима никога не сте гафили?Казах, че винаги съм била против изневярата!Това нещо ми се случва за пръв път в живота и бях наистина изкушена.И защо "изневяра" е синоним на "чукам се"?

Аз не съм безгрешна, но не бих предала по толкова долен начин доверието на момче, което, както ти каза, е било влюбено до уши в теб. Не че и не съм гафила, но не по този грозен начин... и съвестта ти да не го осъзнава като грешка спрямо някого. По мое мнение не е изненадващо, че има някои възмутени от поведението ти и те критикуват.
    За изневяра не е задължително синоним на "чукам се", преди да пристъпиш към "натискането" с друг, първо си го пожелала в главата си... Оттам нататък си пристъпила и към действие, така че дори да изневериш само в ума си е достатъчно (стига да не е само моментно поддаване, без желание да дадеш отклик на мислите си)
    И съм съгласна с KillSwitchEngage, че за да знаеш дали една връзка не върви, изневярата е крайно ненужна.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Щото просто си използвала момчето само и само за да не си сама...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    В облаците
    Ти най-добре знаеш какво е в теб. Ако чувстваш, че не може да продължавате - кажи му го.. По-добре да не сте заедно отколкото да живееш в лъжа.
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Зарежи приятеля,
    кво толкова...
    Или им взимай пари
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

ами изглежда че не го обичаш особено нз ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му,разбира се.Момчето има право да знае какви си ги вършила!

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)
    Радвай се, че не си моето гадже, за такова предателство бих ти направил живота черен. "Браво" мацкаааа! Друго просто не ми идва наум. Момчето сигурно страшно много те обича, а ти какво правиш - изневеряваш с некъв авантюрист Какво има да му мислиш - кажи му, уравновеси се малко емоционално и добави една чертичка в "тетрадката с успехи".
    Нито те познавам, нито сигурно някога ще те познавам, ама искам да ти дам един съвет, вече сериозно и без да иронизирам.
    Или бъди с някой, който си заслужава наистина, или по-добре си остани сама! Междинното положение, да си с някой, ама да не ти пука особено - не е разрешение. Така не си помагаш особено много, даже в някой случай се чувстваш вързана, а и същевременно има вероятност да нараниш много, ама наистина много, човек който изобщо не го заслужава.
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    От такива жени като теб има нужда държавата.Браво. А тои какво ти направи момчето че го прееба така ?
    +1

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    От такива жени като теб има нужда държавата.Браво. А тои какво ти направи момчето че го прееба така ?
    +1
    Естествено, че ще се с1гласиш. Нали е с 2000 поста повече от тебе... тре'а се помазниш малко...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    +1
    Естествено, че ще се с1гласиш. Нали е с 2000 поста повече от тебе... тре'а се помазниш малко...
    Забавен си За какво ми е да се мазня в някакъф си форум

Град
    РЮАР
    Аз п1к си пра'а ташак.. и пиша глупости... поради простата причина, че няма какво да правя у 1 - 2 часа нощеска..

Смятам, че е редно да му кажеш истината, но би било по-добре да премълчиш, защото тя ще го нарани страшно много. (Щом е толкова влюбен).

Цитирай Първоначално написано от Chaos_Knigh7
    Радвай се, че не си моето гадже, за такова предателство бих ти направил живота черен.
    Това е най-комплексарската, детинска и глупава постъпка на света. Мен също са ме наранявали, но да тръгна да правя мръсно на човек, който обичам/харесвам?Що за простотия е това? Да, изневярата е ....ужасно предателство, но понякога просто се случва. Пийнеш малко, почувстваш се самотен, имаш нужда от някого...Дори и да си влюбен до уши - това не е гаранция, че няма да сгафиш някой път. В крайна сметка.. всички сме хора, всички грешим!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Аз п1к си пра'а ташак.. и пиша глупости... поради простата причина, че няма какво да правя у 1 - 2 часа нощеска..
    Ем не си единсвения... Неска цял ден спах и сега се чудя какво да правя.. когато всички спат

Re: Изневерих, а не ми пука?

dobre kato si izneverila golqma rabota sled kato neizpitva6 sa6toto koeto toi izpitva kam teb sled kato iska6 da si s tozi s koito si izneverila badi s nego i badi 6tasliva i netrqbva da ti puka za 4uvstvata na vseki a ako darji6 na gadjeto si ..... ostani s nego ama ne mu kazvai v nikaf slu4ai

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Щом си му изневерила и не ти пука,това означава само едно.Ти не обичаш приятеля си истински!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си