Цитирай Първоначално написано от samaprr
Мога ли да попитам защо веднага всички ме нападнахте?Нима вие сте безгрешни,нима никога не сте гафили?Казах, че винаги съм била против изневярата!Това нещо ми се случва за пръв път в живота и бях наистина изкушена.И защо "изневяра" е синоним на "чукам се"?

Аз не съм безгрешна, но не бих предала по толкова долен начин доверието на момче, което, както ти каза, е било влюбено до уши в теб. Не че и не съм гафила, но не по този грозен начин... и съвестта ти да не го осъзнава като грешка спрямо някого. По мое мнение не е изненадващо, че има някои възмутени от поведението ти и те критикуват.
За изневяра не е задължително синоним на "чукам се", преди да пристъпиш към "натискането" с друг, първо си го пожелала в главата си... Оттам нататък си пристъпила и към действие, така че дори да изневериш само в ума си е достатъчно (стига да не е само моментно поддаване, без желание да дадеш отклик на мислите си)
И съм съгласна с KillSwitchEngage, че за да знаеш дали една връзка не върви, изневярата е крайно ненужна.