Цитирай Първоначално написано от HONDA
Цитирай Първоначално написано от Sargas
Искам да ви пожелая нещо. Искам да изпитате някой ден същото, искам да се влюбите в човек който просто иска да ви чука и после ви заебава като мръсни котки. Искам да видите какво сте причинили на човека до вас, да усетите как той се е чувствал, и колко му се е искало да не е истина.
Курвенца ебете се докато е време. Като остареете ще гледате жадно и ще ви се иска, но няма да има кой да ви погледне. Как искаш да не те нападат? Пожелавам ти някой с теб да се изгаври така. Тогава можеби ще ти просветне в тъпата кратуна защо те псуват. Какво очакваше да чуеш? "Браво миличка добре го прееба тоя. Сигурно ще му е много гадно. Дано се разреве."
Хубаво е че има и такова като теб. Като прочета нещо такова само се убеждавам колко прав съм бил навремето и че несъм сбъркал с решението си.
Мир на праха ти...
Брат, мисля, че си доста краен в изказването си. И искам да ти кажа да погледнаш поста над твоя... и още нещо... станах такава "кучка" точно, защото обожавах някой, който ме изчука и заеба, не като мръсно коте, а не знам и аз като какво. Това е причината да съм изневерила, той е причината сега да не мога дори да се привържа към приятеля си, който дава всичко за мен. Но... какво да се прави...
Не съм чел много мнения от тази тема, но като видях какво е написано тук и изпитах едно желание за мъст. Пожелаван същото на момичетата, които не им пука за чувствата на другите.. пожелавам им, едва когато си стъпят на краката и решат да не са такива повече.. когато разберат, че се влюбват в някого.. когато разберат истински какво означава любов - искам да бъдат наранени, и както казахте - да изпитат това, което са причинили..