Първоначално написано от
Sargas
Искам да ви пожелая нещо. Искам да изпитате някой ден същото, искам да се влюбите в човек който просто иска да ви чука и после ви заебава като мръсни котки. Искам да видите какво сте причинили на човека до вас, да усетите как той се е чувствал, и колко му се е искало да не е истина.
Курвенца ебете се докато е време. Като остареете ще гледате жадно и ще ви се иска, но няма да има кой да ви погледне. Как искаш да не те нападат? Пожелавам ти някой с теб да се изгаври така. Тогава можеби ще ти просветне в тъпата кратуна защо те псуват. Какво очакваше да чуеш? "Браво миличка добре го прееба тоя. Сигурно ще му е много гадно. Дано се разреве."
Хубаво е че има и такова като теб. Като прочета нещо такова само се убеждавам колко прав съм бил навремето и че несъм сбъркал с решението си.
Мир на праха ти...
Брат, мисля, че си доста краен в изказването си. И искам да ти кажа да погледнаш поста над твоя... и още нещо... станах такава "кучка" точно, защото обожавах някой, който ме изчука и заеба, не като мръсно коте, а не знам и аз като какво. Това е причината да съм изневерила, той е причината сега да не мога дори да се привържа към приятеля си, който дава всичко за мен. Но... какво да се прави...