.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Програма ????

Някой знае ли как да си направя такава програма която да е .exe и например когато някой я пусне да му изпише нещо и като натисне Х да немойе да я изключи, а като натисне ОК да го прати в някой сайт например ?

10х предварително

В повечето случай това не са програми,а файлове!И само това,че ги наричаш така показва,че не трябва да ти се отговаря,защото явно нищо гениално не си измислил!!!!Аман от пишман хакери,които само преебават приятели,непознати и т.н.!!!Спрете се има си хора,за съжаление,дори и за това!!!За теб това може да е шега,обаче ще е сега...после ще разбереш как се прави друго и така докато не напълниш някой комп със Spyware ili malware...зарежи по-добре

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от Maskata
    В повечето случай това не са програми,а файлове!И само това,че ги наричаш така показва,че не трябва да ти се отговаря,защото явно нищо гениално не си измислил!!!!Аман от пишман хакери,които само преебават приятели,непознати и т.н.!!!Спрете се има си хора,за съжаление,дори и за това!!!За теб това може да е шега,обаче ще е сега...после ще разбереш как се прави друго и така докато не напълниш някой комп със Spyware ili malware...зарежи по-добре

йес ! хакер на хоризонта
    Този профил не се използва!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от Mind fReak
    йес ! хакер на хоризонта
    по таз логика аз съм два пъти по хакерка
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    Цитирай Първоначално написано от Mind fReak
    йес ! хакер на хоризонта
    по таз логика аз съм два пъти по хакерка
    не се съмнявам
    Този профил не се използва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си