Радвам се, че имаш такова голямо желание. За съжаление тези неща не стават с магическа пръчка. Изисква се търпение и най-вече акъл. Ако се втурнем в такива масови стачки ефекта според мен ще е нулев. Най-много да се намесят от ЕС и да разтурят ситуацията. При което пак се връщаме на изходна позиция. Според мен трябва да се източи поне едно поколение преди да може нещо да се промени. Аз съм на 19 години и смятам, че моетео поколение може да положи основите, за да може следващите поколения да се развиват нормално. Но това изисква търпение и най-вече акъл. А няма по-хубаво от това човек да получи висшето си образование в чужбина, да си разшири мирогледа, да мисли повече и да намали импулсивността в действията си. По този начин може да възпита децата си по съвсем различен начин от това, с което се сблъсквах по време на гимназията си. За да може точно нашите деца да променят ситуацията. Не може 64 години промивка на мозъците и тотална смазване да се промени за такъв кратък период от време. Изискват се поколения, които поколения трябва да стават все по-добри и по-добри. Със стачки трудно можеш да постигнеш нещо различно от гражданска война.