Съгласен съм със много от нещата които са изложени в тази тема.. НО :
Как да не бъда индивидуалист след като всички други са такива?
Ако ми пука за всички и всичко аз ще съм мачкания..ще се опитвам да оправя нещо а егоистите ще ме грабят и аз ще си мисля че по този начин помагам на другите-не става така.Трябва наистина някакъв стимул за народа и за всички ни но българинът е толкова упорит и недоверчив че егоизмът му подтиска верния избор и начин на живот.Принуден съм да съм такъв..иначе няма как да се оцелелея а това е наистина един огромен проблем на българската нация.
За малцинствата съм напълно съгласен-затова сме и донякъде в това положение но относно избора да заминеш в друга държава и да работиш-бил съм в друга държава /не да работя учих и живях там/ и мога да кажа че условията са наистина много по добри и като живот и като парите които родителите ми получаваха.Но относно родолюбието мнението ми е на кантар-има хора които наистина обичат родината си и се връщат има и хора които остават да живеят тав и не им пука за България.Повечето наистина предпочитат родината си-радвам се че съм един от тези хора защото избрах да се върна тук и не съжелявам.
Така че извода ми от това което написах е че повечето от нещата които са изложени са така и никога нява да се оправят а напротив-ще става все по зле и отношението и начина на мислене на българина и самото положение в държавата..започнали ли сме веднъж така да живеем и 50 милярда да ни дадат пак ще е същото!