.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73

Тема: dali sum bremenna

ох Господи тя ще бяга... реве ми се нене излизам от тука до утре ! тази тема ма натовари ще потроша нещо в скоро време, а може и главаа си в стената Чао и момиче.. дете...., поговори с родителите си, ако ти е останало нещо в главата от тези самозаблуди и тази детска наивност, но за какво да те виня То родителите ти са виновни това е Чао и си опичай акъла

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Цитирай Първоначално написано от felaciogirl97
    nz no v momenta obmislqm seriozno da izqgam s gajeto ot ku6ti no nz kade 6e otidem
    spri pls 6toto 6e sabydq sasedite ot sasedniq kvartal ot smqh zimai gy pod raka i s edna pra4ka i 2mata nad ramo i otzad edna tyrba s drehi i otivaite k1m Las Vegas
    3l34 x47 x0n ;]

Град
    Dreamland
    направи аборт ако си бременна на 11 години омг до къде стигна света
    БисквитенотоЧудовище

Град
    RuSe
    Лелеееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!! на 11 години?
    А иначе-да има голяяяяяяма вероятност да си бременна!

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от InviTr0
    nz no v momenta obmislqm seriozno da izqgam s gajeto ot ku6ti no nz kade 6e otidem
    spri pls 6toto 6e sabydq sasedite ot sasedniq kvartal ot smqh zimai gy pod raka i s edna pra4ka i 2mata nad ramo i otzad edna tyrba s drehi i otivaite k1m Las Vegas
    хахахахахахахахахаха да а и там нали правят бракове...там какво беше без свидетели дрън дрън етоо те вече са семейство ще имат още едно бебе (ще попитате кои са другите ...амии те самитееее ) как ми се искаше да отида на сватба скоро ама айде...няма да се натрапвам на младото семейство....

П.С. дано темата е еб**к* че ако не е тогава ще се хвърля от някъде сериозно

Цитирай Първоначално написано от get_nasty_
    Цитирай Първоначално написано от InviTr0
    хахахахахахахахахаха да а и там нали правят бракове...там какво беше без свидетели дрън дрън етоо те вече са семейство ще имат още едно бебе (ще попитате кои са другите ...амии те самитееее ) как ми се искаше да отида на сватба скоро ама айде...няма да се натрапвам на младото семейство....

П.С. дано темата е еб**к* че ако не е тогава ще се хвърля от някъде сериозно
    haha oredihme im grada i im napravihme svatba a mi sega trqbva i transport i napravo da gi karame kam leti6teto
    3l34 x47 x0n ;]

Ти изобщо имаш ли цикъл, пикла такава? За акъла, че го нямаш е ясно ... Пффф накъде отива светът

близнаци са.. честито мамче
    Този профил не се използва!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    а някой сети ли се да пита дали има цикъл ?
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Повече от фен
    Град
    sofia
    да, и аз това питам - има ли цикъл. аз съм 80% сигурна, че темата е ебавка...

не не не е истина.....или темата е някаква ш******** ебавка или тфа момиченце е мн злеееее.......алоо пиклооо ти си колкото брат ми бееее...... пишлеменца,нямат си работа.......... е**** си се на 11????!!!!!! нащо поколение на 11 нз ко е пишка и путка....да не говорим че такова нещо децата как се получават го учихме чак в 8 клас!!!!! тея деца нямат ли детство...да се забавляваш истински...те тфа знаят ли кво е? или тръгват на дискотеки на 10-11 години? направо нямам думи!!!!разбирам да прайш секс като порастнеш 16-17-18 години като си знаеш интересите,като си сексуално грамотна.....еб*****
    ти въобще цикъл имаш ли?знаеш ли кво е бременност?контрацептиви?
    да си чувала за болести предавани по полов път?
    тфа се едно брат ми да дойде и да ми каже "како правих секс" ще му откъсна топките само да посмее.....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Алооо тва 100 % е ебавка..

И единайсет годишната,ти цикъл имаш ли ?
    А сигурна ли си,че точно секс си прайла,че има бая такива като тебе във форума дет нищо незнаят
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

awe sigurna sum 4e sum pravila.a i izvinete za glupaviq vupros ama kvo zna4i cikul

Град
    Dreamland
    как се правят деца се учи в 5ти клас по природознание
    темата е ебавка според мен
    БисквитенотоЧудовище

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    awe sigurna sum 4e sum pravila.a i izvinete za glupaviq vupros ama kvo zna4i cikul

Правиш секс , а не знаеш основни неща ???????
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Dreamland
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866 заповядай
    БисквитенотоЧудовище

темата ти е жива ебавка я моляти се ...... първо за да можеш да имаш деца трябва да имаш цикъл а ти незнаеш какво е това значи въобще никав секс не си правила и не си бременна
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Питай мама или тя не е седнала да ти обяснява за тея неща?
    Цикъл не знайш кво е,ама пишката как влиза знаеш нали
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Супер ,ама сценариите вече Ви се изтъркват Почвате да се повтаряте ,с базиците си

Град
    Някъде там...
    Верно ли си 97

Град
    BurGasSs 8-)
    хааааааааа ... абе момиче ти тъпа ли си... на 11 не знаеш какво е цикъл , обаче прайш секс.... не не ... няма как темата да е реална.... ако случайно не е ебавка - иди при майка си да ти обясни какво месечен цикъл (мензис) и й кажи кво е станало... тя най- вероятно ще ти даде най-добрия съвет след конското (което заслужаваш) .... ти си виновна...

П.П. междудругото защо момчето на 15 да е педофил...... ако беше на 25 примерно и да ходи с нея на 11 .... аз съм на 16 и ходя с момче на 23 ... /не изглежда на толкова/ и сега ще излязат поне 10 човека, които да ми кажат, че съм курва.... не ми пука... баща ми знае, че ходим и щом той не ми прави проблем, не ме е*е кой кво мисли за нас (и междудругото НЕ СМЕ правили секс ) ........

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ЧЕСТИТО!
    Дано родиш близнаци! овца загубена
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Хайде стига вече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си