- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На кого приличате ; )
Баща ми-брадичката, носа, устата и походката.
Майка ми-само предчувствието за всичко...
Очите са ми от дядо ми (от страна на баща ми)
Косата е от баба ми (от страна на майка ми)
Характерът ми е толкова... уникален... Супер ината, голямо чувство за хумор, за срам и дума да не става, а същевременно много чувствителна понякога... какво да кажа... рак... само на мене си прилича характера ми...![]()
![]()
![]()
Ми на баща ми приличам по носа и височинатаНа майка ми по косата и очите .. и с леля ми сме едно към едно като характер
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
По всичко приличам на баща ми, само част от характера и 1 брадичка има на мама![]()
всички казват,че съм одрала кожата на татенцето :P характера си е мой![]()
Първоначално написано от Wassil
![]()
![]()
![]()
По малко и от двамата... и по външност, и като характер... а на сестра си изобщо не приличам(и по характер, и по външност)
като по малък приличах на майками,а сега само носа,брадичката и ноктите са ато на майка ми,другото е точно копие на баща ми а като характер нз ама май съм зел най лошото от двамата:
избухлив,склонен към простотии(лява ръка десен джоб мн рядко и то за да става весело)хазарт(мн го мразя ама без него немога)
гласът ми е като на баща ми,и ръста от баща ми(малко съм по висок)
В лицето и ръста-на майка ми, в тялото-на прабаба ми, пълно копие.В характер-на баща ми и на лелите.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
коса,очи-майка ми
бузи,брадичка-татко ;д
характер-ВУЙНА..ПЪЛНО КОПИЕ!
тяло-ами,май няма.
външно нито на мама, нито на тате![]()
а за характер да не говорим ..![]()
When you see a rainbow, God is having gay sex ^.^
на баща ми по почти всичко нямам почти никакви черти на майка ми, а по характер на чичо![]()
Казват ми,че безумно много приличам на баща ми....По външност,характер,говорене ...абе по всичко
![]()
на татко![]()
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
на мама,като цяло,а от тати съм взела очите![]()
Първоначално написано от nasi4ka_1
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
На майка ми. От баща ми съм наследила само очите. Обаче като характер като че ли приличам на баща си:P
I`m NOT strange , I`m just Different
На мама.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Ами и на 2та имам по нещичко
вече на обезформено дебело мазно същество... а наще имат стройни фигури (как ли е възможнооо мамка му) ....![]()
![]()
![]()
на нито един от двамата не се оприличавам
1Първоначално написано от Assshley
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
По-рано приличах повече на майка си на външен вид и характера от баща ми.Само че вмомента по всичко заприличвам на баща си все повече.![]()
The ability to control your own life,is the most responsible one.
http://www.teenproblem.net/teenid/Aries
ммм приличам си и по характер,и по вчншен вид повечко на татии,но имам и черти на мама
На комшията.![]()