- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На кого приличате ; )
Хм...със сигурност повече на баща ми.От мама съм взела много малко.Макар,че имам и черти,които са си лично мои и не са на никого.![]()
приличам на мама на външен вид иначе характера съм го взела от бащата като се скараме и никой не отспътва само дето той е адски консервативен а аз не![]()
ами може би по характер повече на маика ми но иначе имам и то на тати по мислене съм повече като тати![]()
По външен вид на мама са ми казвали че приличам,а по характер по-малко и от двамата...![]()
На тате повече, иначе косата на мама и някои други черти, а по характер на братчедкатаВинаги като се съберем на нея и викат Еми пък на мен Еми 2
![]()
![]()
Peace & Love
http://www.impulse.bg/user/nEnOrMaLnO_lUdA
По формата на лицето,очите и веждите-на мама
по ръцете-леля и баба
и вс останало по лицето на леля ми..и по характер мн приличам на леля![]()
![]()
![]()
На външен вид съм се метнала повече на тати![]()
като характер...по-малко и от 2мата (нищо че немат нищо общо)
като визия- мн хора са ми казвали, че приличам на майка си![]()
Казват ми, че много приличам на леля в структората на тялото. В лицето приличам на мама, а единственото, което съм взела от тате са устните - големи и сочни (като силиконови)
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
По външност приличам на майка ми , а по характер с баща ми сме едно към едно(в смисъл и двамата сме еднакво луди)
![]()
Първоначално написано от pifiella
И аз приличам на леля ми най много.
Иначе приличам и на мама и на тате![]()
Prilicham izumitelno na maika si.
Ми казват, че приличам на баща ми .. но определено не е някаква голяма прилика, даже според мен е никакваТова е за външния вид, иначе по характер съм взела и от двамата по малко :Р
Ами приличам и на двамата но съвсем по малко... Иначе характера ми е същия като на баща ми.
На мама - и по външен вид и по характер.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Попринцип приличам на майка ми само краката,характера и походката са ми като на баща ми.![]()
NA tati
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Първоначално написано от Vikitooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми характера и ината ми е като на тате, цвета на кожата също и височината ми, лицето ми е подобно на това на мама, косата също само че друг цвят.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Имам характера на тате,а на външен вид приличам на мама.![]()
London Tipton
Деа знам. Всички казваха,че приличам на бащата,ама дядо ми (бащата на мама) като дойде да ме види (long story,ама не се бяхме виждали,само като съм била бебе де) и ме обърка с майка и няколко минути беше като в шок, щот съм била същата като нея. Та, въри обяснявай ся на кой приличам. :ДД Иначе по характер съм като майка 100%.
И аз така..Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()