- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На кого приличате ; )
на външен вид на майка ми, но по характер най-вече на бащата, въпреки че все повече прилики почвам да откривам с майка ми![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
На майка ми![]()
![]()
![]()
точнона външен вид на майка ми, но по характер най-вече на бащата
Външен вид - и от двамата по нещо
Характер- Повече като баща ми съм ..![]()
от страната на баща ми казват, че приличам на него, а роднините на майка ми, че приличам на нея![]()
![]()
аз пък си знам, че приличам на леля ми
ама на готинаа
![]()
www.girls-zone.dir.bg <--- място за момичета
голям прас...Първоначално написано от hannah_montana96
На майка ми в лице, по характер на баща ми. Толкова ми се дразни, че съм цакната в устата, а не се вижда, че и той е такъв.![]()
На майка само по очите.Всичко друго ми е като на бащата
Лицето,очите и косата са на баща ми-копие съм му,а тялото ми е копие на това на майка миПо равно съм разпределена
![]()
offline forever!
И от двамата по малко. По характер съм на баба ми - тя е овен а аз риби, ноо..А косицата от дядо ми, единствената такава коса я има в наща рода само по веднъж, и в това поколение аз съм THE CHOOSEN ONE
![]()
Бее аз в нито един от двамата не виждам няква прилика, ама всички казват, че на баща ми..знам ли, сигурно![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
аз на брат ми и по физиономия, и по характер
Единственото в което приличам и на двамата е съвсем малка част от характераИначе като цяло на никои
![]()
What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..
Първоначално написано от PiruBloodz
А пък аз на съседа от предишния блок, дето живеехме... а аз все още се чудя, защо наште са разведени![]()
![]()
Аз съм земал, земал, земал немам спирка. От баща ми черти. От майка ми черти. Характера на дядо ми ( супер готин и забавен човек) и така.
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Всички казват,че имам тялото на майка ми,а главата на баща ми а пък сестра ми има тялото на баща ми и главата на майка ми .. иди ги разбери![]()
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
по визия на вуйчо ми![]()
а иначе по характер на тате
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()