- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На кого приличате ; )
На тати !И по характер, и по визия, с мама имам малка прилика.
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
+1Първоначално написано от Dessynka
![]()
По характер повече на тате, но като външност - на мама![]()
![]()
![]()
и на тати и на мама..по характер съм на вуйчо![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
На баща ми към 50-60%...На мама страшно малко.По характер не знам.
на татьо![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Копие на баща ми по външен вид,а характера ми е досущ като на мама. :P
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Аз самата не мога да преценя, но са ми казвали, че приличам и на двамата, може би малко повече на тате. А относно характера - взела съм най - лошото и от двамата![]()
Същото.Първоначално написано от Drebs
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
po ochite na tati .. po nosa na tati ..po kosata na kaka... po ystnite na baba..po xarakter imam cherti ot tati ,mama i vyicho( Dobrichka katy tati,zla ponqkyga kato maika
i inat it tarikat kato vuicho
Po stryktyra- oshte n e sym se razvila dostatychno i po vynshen vid 6te ima da se promenqm (na 13 sym)
На външен вид съм абсолютно копие на майка си, характера... тц, никой от родата няма като моя характер, аз съм му горда единствена притежателка.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И аз така... постоянно ме бъркат, че съм нейна дъщеряПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Хм ... устни на мама,о4и на нея,нос на нея ама без гърбица (тя си я е оперирала) и аз си мисля 4е имам ама ме е страх а се оперирам друг въпрос 4е не биха ми разрешили ... пък и нямамааа веждите са като на тати,добре 4е ги оформям
пък формата на лицето ми е като на тати
![]()
в тялото на мама мн ясно
![]()
~Remember,remember...25th of November~
На нито един от двамата.
Приличам на мама, когато е била на 16.(рофл) Вярно си е.
Е, откакто съм с черна коса поне тя ни е обща черта.
С брат ми и двамата сме руси и светлооки, с адски бяла кожа, мама и тати са тъмни и поне 2-3 тона по-тъмни от fair.
Абе и на двамата и се радвам че май повече е на татее![]()
и на двамата...изродия голяма![]()
![]()
не бе.май повече на майка ми,ама имаме различни очи.много приличам на нея,когато е била колкото мен.
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
На тате повече![]()
Бившата fear.com
Правилата са за останалите!!!
Просто плувай,просто плувай,просто плувай, плувай, плувай..........
na marsiancite-mai ne6to sam se bug :P
mi po malko i ot dvamata :P
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
на тати.. за тва ми викат малък Ради нищо че съм момиче![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.