- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обем на косата - как?
здравейте![]()
имам проблем: много си харесвам прическата и мисля, че ми седи добре, но попринцип тази прическа е обемна, а мойта коса хич няма обем...искам да ви питам как и с какво да и придавам обем (изключвам пресата, за нея знам, но ми трябват и други варянти)
въпросната прическа е: http://www.nndb.com/people/714/00006...oco4-sized.jpg
Пробвала ли си тупиране? И сушене?![]()
Тупиране,вафлички с преса,и издухване с сешоарТва са начините за обем за които се сещам
Суетата.Моят любим грях.
мерси многос пресата стои най-добре, но просто не може всеки ден с нея да се правя (айде през ден-два, щото държи доста), че косата ще ми стане на ******....
някой да знае с какво мога да я пръскам примерно - пяна или нещо подобно...защото аз със сешоара го постигам обема, но след един час ефекта го нямаи искам като я исуша и и се придаде обем, да я напръскам с нещо, че да стои...идейки?
![]()
Аз слагам пяна, навеждам се и си реша косата "надолу с главата", така да се каже. При мен се получава.![]()
Има една пяна на Тафт,със оранжева капачка и синьо шишенце,баш за обем е.Мацай от нея и суши кичур по кичур,при мен се получава(и косата ти се преебава нереално...).
и аз така :]Първоначално написано от pussycat_doll_nicole
Ами топираш с гребен и лак![]()
Хващаш кичур и го пръскаш с лак за коса и след това го решиш в обратна посока.
Макарче мн лесно се накъсва косъма така и косата ти след известно време ще стане на нищо,ама то е така и спреса и с всичко.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
топирай се...пяна...методи сякви има![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
0ооо сега се сетих най-добрия начин за обем при мен...аз го правя без да искам....значи измиваш си вечерта косата..лягаш с мокра коса...иии на сутринта..няма да се познаеш![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
+1 i az sum taka ima neveroqten efektПървоначално написано от buBblE..gUm
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
L'oreal Professionel имат пяна Volume Lift се казва ако не се лъжа, но е специално и единствено за нанасяне в корените на косата, а не по дължината една приятелка я използва и е много доволна![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
тупирване + лак при мен има най-добър ефект![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз имам някво такова, дет се пръскаш в корените докато ти е мокра косата, после си я сушиш със сешоара и та да! :Д Volume Root Lifter на Rolland е моето, ама направо отиди в някой козметичен магазин и питай за лосион за обем и те ще ти предложат някакъв. =)
Тези лосиони за обем вредни ли са?![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
Всичко що е химикали е вредноПървоначално написано от n0va_s1m_tYk
Малко или много бреди на косата
хей мерси много...скоро съм на фризиор та ще питам фризиорката да кажа някаква марка дет наистина върши работа
![]()
пп. че то и шампоаните вредят на косата, ма всички си я мием нали (надявам се)...вече няма нищо безвредно на тоя свят
, ма все пак по-добре да я пръскам с нещо, вместо всеки ден пресата...аз пресата я използвам веднъж на една-две седмици, защото не искам да оставам без коса
![]()