Значи мн хора вече сиг знаят историята.....Исках да предложа на С. преди тя да замине исках като я изпрата да й кажа сичко и да и предложа....първи я път тя се прибра щото испрати 1 момиче и от там направо в къщи 2 път отиде до дях за нещо но я прибраха....и вчера тя се скара с братовчед си и мн яко беше нервирана помолих я да дойде с мен до магазина тя дойде.....попитах я дали ми се сърди за нещо тя каза не...звънаха й да се прибира тръгнах да я изпращам и тя ми вика: моля те остави ме искам сама да се прибера.....и от там реввввввв и след 45 мин горе долу и звъна и викам що направи така дори не се збогувахме(тя заминава на почивка) тя мн бях нервирана след малко ще ти звъна.... след 30 мин тя ми звъни и ми казва мн мн съжелявам аз съм виновна исках да остана но просто бях мн нервирана и аз и викам ок нали разбирам те....после се прибрах писах ме си по скипе и тя ме пита дали когато е говорила с мен съм ревал.....и аз и казах че преди тва мн ревах и тя от там лелел колко съм тъпа мразя се и тя се разрева...а не е такъв човек да реве....успокойх я сичко ок (предишната вечер ми каза колко мн искала да дойда с нея щели да си прекараме мн добре....) и после бившото й гадже в скипе и почнаха да си пишат преди тва тя беше мн щаслива че аз ще остана до последно(щото тя замина през ноща) и след като той влезна нещата се промениха и аз и викам айде аз ставам мн съжелявам мн ще ми липсваш пратих и целувки и прегръдки а тя :еми шанс айде бб само тва и мисля че той нещо и говори против мен тя се разрева заради мен а после след като той влезе ми вика само бб незнам какво да правя нз как точно седат нещата тя ми каза преди тва мн исках да ме испратиш но просто неможах да издържа мн съжелявам.....но само бб да ми каже тва направо ме разби.... и моляви дайте някъв съвет или нещо нз просто нз кво да права.... аз съм на 15 момичето е на 13 наистина мн я обичам споделена е любовта моля помощ