- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- магазин pimkie?
бях чувала че го има в сф,имате ли идея къде точно се намира![]()
Чувствам се невежа.
Не го энам тоэи магаэин,эа пръв път го чувам.
Какво се продава в него?![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
ами дрехи хихи то в германия е мноо известен
ето сайта :
http://www.pimkie.com/index.php?language=de
най-отдолу вдясно пише за сф нещо нз![]()
Еми,не энам,не може да се цъкне там,където пише София.
Пораэгледах дрехите и честно каэано нищо не ми хареса![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
на мен пък ми харесаха доста неща...ама за 1ви път го чувам и не мога да помогна
С усмивка на лице,аЗ съм ебаси якото Хлапе...!
pimkie са разкошниимам дрехи от магазин в германия а и не са скъпи... за Сф незнам ама в Плд има един магазин кадето продават техни дрехи
![]()
![]()
… ALL LitTlE GiRls AnD BoYs…PlAyInG WhIt ThEiR ToYs… SeEmS LiKe ALL ThEy ReAlLy WeRe DoInG… WaS WaItInG FoR LoVe…
даа и аз им се кефя многоПървоначално написано от NoRcH
дано има някой който знае къде се намира магазина![]()
ima6e gotini ne6ta i ako nqkoi vse pak zn kade se namira magazina 6te e super...![]()
Имам потниче и блузка на Pimkie от Германия..но не знам в София къде е магазина .Ако някой знае да каже![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
Досега не бях чувала за този магазин,но разгледах сайта и има мн готини неща, а и наистина цените са добри
![]()
Дано някой знае нещо повее за този магазин в софия
влизала съм в такъв магазин ама не в bg
бях в такъв магазин миналото лято и бешее уникален... супер много дрехи и много оригинални...можех да стоя с часове и да разглеждам...но имам чувството, че дори и да го има в България, едва ли ще са толкова хубави нещата...
![]()
Кой (къде) е този магазин в Пловдив,в който продават дрехи на PimkieПървоначално написано от NoRcH
..защото и аз съм влизала в такъв магазин в Швейцария,Германия и т.н. и наистина има хубави дрешки..но незнаех че и в Пловдив има
![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
i az to4no tova se 4udex... minalata godina mi podarixa 1 bluzka ot germaniq na tazi firma, i se 4udex dali i tyk ima takava-tyrsix i ne namerix-no na nqkolko puti sum vijdala xora po vito6ka da se razxojdat s takiva plik4eta .. ta se 4udex dali ima i v sf-ako nqkoi znae i kaje 6te e super![]()
a v koi grad sa tezi magazin4eta i kade se namirat?Първоначално написано от Whisskas
хахах и аз такаПървоначално написано от Vincitore
иииии престо ужас искам да го намеря тоя магазиин![]()
![]()
А защо аз като вляза в сайта ии долу вдясно пише Burgas(Burgas) ?! Аз съм от Бургас ииии ако има магазин тука .... няма да излизам от там![]()
тааа ако някой знае дали има в Бургас иии ако има ... тоо къде по-точно се намира и т.н.
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
В Милано също го има и главният му плюс са ниските цени. В България не съм виждала...
На мен ми пише Varna (Varna).Първоначално написано от B@D_GiRl
Явно разбира откъде си. Иначе магазин официален в България за съжаление нямат. Не може и да се поръчва в България.
![]()
Къде ви излиза тва от кой град сте? Аз нищо не виждам..
По темата: Не знам дали има в Бг.. Аз съм била в Лондон и имам един суитчер от там супер яки неща имаше.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Това е най якият магазин който сам виждала някога...преди около 27 часа бях тамнакарах мама и тя ми купи половината неща.. жалко че сам малка и за мен нямаше доста неща с моя размер но ВСЕ ПАК ОТКРИХ
магазина в който аз ходих е на Маринплатз в Германия.А тук в БГ не знам дали има магизина но ако го имааа кефффф
PimkiE GirL =)
awe staaa ama neam i na ideq kade moje d as enamira v sf... Sry...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Pimkie са уникално яка марка, имат страхотни младежки дрехи на нормални цени, мамка му, как може да нямат магазин в София?!Имам няколко неща, срещат се тук там техни дрехи и в България, но рядко...Уффф София е гадно място за пазаруване...
![]()
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Аз имам супер много дрехи на тази марка, някои сестра ми ги е носила от Гремания, а някои съм си ги купувала от тук. Има един магазин, който продава страи колекции на различни марки, и там има много дрехи на Pimkie![]()