- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- партииииииииииииииииииии
5 месеца заедно вече с гаджетоо малееееее първата ми сериозна връзка и е страхотнааааааа искам навсякъде да споделя радоста си![]()
![]()
![]()
![]()
малее толкова съм весела че не ме инт че тва не е за този раздел или че ще ме псувате
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да празнуваме
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Аз пък след 16 дни правя година :P Иначе брвао за 5те месеца, не са много, но не са и малко...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Bravo mnogo se radvam za vas.. dano iskarata i 1godina i pove4e daje ot godina....![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
абе кво ви пука давайте да празнувамеаз черпя
![]()
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
За мене една Kaiser![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
да ви е честито![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Za men edna coca cola
Еее ми тогава и аз да се похваля,че сме заедно от 2 години и 1 месец :P
Мн се радвам за вас,Честито![]()
Пожелавам ви още мн мн мн по толкова![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
бравомн щастие ви желая
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Познаваме ли сеПървоначално написано от ivcheto1
![]()
emi li4no ne ama te znam vijdala sam te bqhme v edno daskalo prediПървоначално написано от eveto_xx
![]()
сичко квото си пожелаете ви зимам и мс за пожеланията сички сте СТРАХОТНИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
О,ами може, ако искаш дай скайп на ЛСПървоначално написано от ivcheto1
![]()
ае пиша 1000-ния си коменатр в такава радостна тема.дано тва щастие подири и мене най накраяда не се хваля как направих 5 месе ца самаааааа
![]()
Тълмо няма кой да те тормозиПървоначално написано от haterkata
Честито за 1000ния коментар, това също е повод за почерпка
![]()
суперрайде аз обаче ще си лягам пр прекарване ето тази тема ясеки ако иска да споделя нещо радостно
![]()
лека и мекана сичкии
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
честитоооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
още 10 по толкова :]
Ае да са омъжеш за него ДАНОПървоначално написано от пLiнцесkъ
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
=D>![]()
![]()
![]()
да ви е честитоооо
да се похваля и аз
заедно сме вече почти година 11 месеца и 2 седмици
![]()
айди аз ви черпя и много щастие ви желая
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
този идиот, които беше сложил темата за онази си работа, която била 30 см сякаш беше по смислена от тази Сякаш аз като спечеля от еврофутбол или ми се изсипят 100 проблема на главата ги споделям ....![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Мрете в кофите... Няма ли един модератор да мине с голямата секира и да ви раздаде бананчета от кошницата? На аванта са днеска![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.