- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Pure 3 in 1
Какво ви е впечатлението от този продукт.Лично аз съм страшно доволен даже като почна да се гледам сега в огледалото 5 минути се зяпам![]()
![]()
![]()
![]()
Ахахахахахахахаахаха, 5 минути се эяпал.И говориш ли си? "Аххх,колко съм красив!","Леле преди можех да напълня бутилка с олио от лицето си,а сега е прекрасно,като бебешко дупе" ?
Иначе това е не энам коя подред тема эа тоя продукт.
Добър е ,но ако не го иэполэваш прекалено често,эащото в противен случай много иэсушава кожата.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Аз черни точки нямам, но го ползвам като маска и почисва изцяло... в дълбочина и след това кожата ми е съвършена... на седмица по 4-5 пъти да го ползвам, след тва лицето ми е гладко като огледало![]()
![]()
определено си струва дето дадох 9 лв.
![]()
![]()
О боже, личи си, че си фен на Токио ХотелПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
Аз черни точки нямам, но го ползвам като маска и почисва изцяло... в дълбочина и след това кожата ми е съвършена... на седмица по 4-5 пъти да го ползвам, след тва лицето ми е гладко като огледало![]()
![]()
определено си струва дето дадох 9 лв.
![]()
![]()
Оф,аэ едно време ги харесвах,но преди да ги видяПървоначално написано от LacrymoSa~
![]()
Имаха една песен Der Letzte Tag май се каэваше и много ме кефеше.Добра е.Кефех се само на нея и на още една,която вече не энам как се каэваше.И един ден станах,пуснах телевиэора,видях едно чудовищееее и отдолу пишеше Токио Хотел...това беше![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Аз от скоро го ползвам и за сега немога да кажа нищо още
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Аз от скоро го ползвам и за сега немога да кажа нищо още
еми да не би да не правиш нещо не както трябва?Първоначално написано от Giva
аз го ползвам за черни точки.Слагам разтърквам леко и измивам(всяка вечер от около 1 седмица насам) .А някой може ли да ми каже долу-горе след колко време е получил ефект и колко често се е мазал?Първоначално написано от Regina;
ами на рекламата казват след третия път, ама аз разлика усетих след около седмица и повечеПървоначално написано от Giva
![]()
еми трябва да се измиеш лицето мн добре етака с топла вода и после го нанасяш и чакаш 3 мин и тогава го отмивашПървоначално написано от nasko_kaulitz
аз търкам около минута-две.може и там да ми е грешката.Първоначално написано от Regina;
Намислила съм да си го взема..а случайно да кажете колко струва?
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
За най-добри резултати нанесете и изчакайте 5 мин... страшно добър е, изчисва всички мръсотии, особено кожата, ако е мазна... в Кауфланд го видях за 8,60 някъде, а в обикновените супермаркети е към 9 и 90 да го кажем 10, а сестра ми се излъга и си го взе от една козметика за 11. Така че зависи от магазина...
Az si go kupih predi okolo 1g.I otna4alo kato si go vzeh go polzvah kakto si pi6e 2,3 puti sedmi4no.I vednaha usetih razlikata-poneje sum sus suha koja i vze da mi se lu6ti.Beshe ujasno ako ne slojeh po mazen krem.I sega go polzvam kato se setq.Spored mene ako si sus suha koja-moje da se zadovolish s 1 put sedmichno![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
А .. то се използва за 3 неща ,, използван като маскаа .. нежно разтъркванее .. ии за измиване .. ако имаме повече от 1 проблем .. как да го прилагаме ,, едно след друго на една вечер или .. ?