.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: ACNE OUT ACTIVE

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм

ACNE OUT ACTIVE

Това е решението за пъпките. (Поне при мен действа) Бях като шкурка - цялото ми лице беше в пъпки. Докато си свърша шишенцето, пъпките ми изчезнаха, а сега имам само 2-3 пъпки, защото спрях да го използвам, но пак ще си го купя. Пробвайте го.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    а може ли да кажеш на кви цени е?

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Ами аз съм от малък град, където не продават, но леля ми, ми го донесе от Варна. Не знам точната цена, но предполагам, че варира между 5 - максимум 9 лева. Но си струва. Поне на моята кожа действа. Не знам дали действа за всики тип кожа.
    Можете да напишете в гугъл и ви излиза линк, от където можете да си го поръчате. - http://kozmetika.bg/show.php?productid=6728

Моето шишенце е същото, само че надписа е със черно. Мисля, че има разлика между двете шишенца. Май това във нета е крем, а моето е лосион. Надявам се да съм помогнала.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Абсолютно съм съгласна с авторката. Започнах да го ползвам преди няколко години - много ми помогна. Ползвам го пак от няколко месеца, защото на човек не приличах - отново имаше страхотен ефект.
    Ако към него се прибави и Скинорен... екстра.
    Аз си го взех за около 8 лева.
    Но трябва и търпение.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен
    Град
    под масата ;)
    и аз съм доволна от него.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като сме се заредили да правим реклама - Exfoliac гел+крем!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Има един крем, на Bio Trade, пак е Acne Out и мисля, че е същата серия... Чудеса върши тва нещо
    http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=2&c=1 <-- Ей ви линкче, тея всичките са страшни... Има ги по аптеките

Acne Out e super losion za premahvane na pupki, polzvala sum go izvestno vrem i mi be6e perfektna kojata, no sprqh da go polzvam za6toto se okazah alergi4na kum nego...mnogo moi fr sa se oplakvali 4e imat za4ervqvane sled kato go polzvat...taka 4e ne burzaite da si go kuuvate, a go probvaite purvo vurhu rukata, za da nqmate alergi4na reakciq

Naete li koe nai 6te pomogne?!Otslabnete be hora.Po slabite se razvivat po bavno i mn po kusno IM idva poberteta, a acneto e ot puberteta.
    LOGI4NO.NAI DOBROTO LEKARSTVO!
    Daite si skypovete pls

С Акне Аут лицето ми се оправи за 3-4 седмици.Сега имам само 1 пъпка .
    Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
    Докога?Докато друга муза не намеря

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И при мен действа,като ми се появи някоя пъпка и доста бързо я махам.Даже днес пак си купих.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

О да! И на мен ми си изчистиха пъпките от тази серия "Acne out" {те са тоник, лосион и крем}. А зачервяването не е алергична реакция. Просто лосиона е с много силна формула и прегаря кожата (но и пъпките) малко и въпросното зачервяване се получава когато някой има по чувствителна кожа.

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Абсолютно съм съгласна с авторката. Започнах да го ползвам преди няколко години - много ми помогна. Ползвам го пак от няколко месеца, защото на човек не приличах - отново имаше страхотен ефект.
    Ако към него се прибави и Скинорен... екстра.
    Аз си го взех за около 8 лева.
    Но трябва и търпение.
    Скинорен не стаа за нищо само омазнява кожата тоя нещастник xD и сърби,сърби,сърби!

и аз съм много доволна от този лосион чудесен е
    ...

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ок съгласен съм вече си личат резултатите само след по-малко от седмица,но кво правим с лющенето на кожата,мн е досадно...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от radybt
    Ок съгласен съм вече си личат резултатите само след по-малко от седмица,но кво правим с лющенето на кожата,мн е досадно...
    Мажи се с по-мазен крем.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от rabbit13
    Naete li koe nai 6te pomogne?!Otslabnete be hora.Po slabite se razvivat po bavno i mn po kusno IM idva poberteta, a acneto e ot puberteta.
    LOGI4NO.NAI DOBROTO LEKARSTVO!
    дали сега или след 5 години, какво значение има...и пиши на КИРИЛИЦА!!!

относно лусиона...след седмица мазане го спрях, щот се обринах от него и беше ужас...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си