.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Проблем с майка ми. . .

Мисля че майка ми има друг освен баща ми и това адски много ме дразни. Още от както се помня тя постоянно говори с някой по телефона и то с часове. Чувала съм ги с приятелката й да говорят за него, попадала съм на SMS-и и понякога като е в Skype съм виждала леко хронология. Писали са си на слънце и разни такива глупости чак ме е срам да кажа какво са писали. Работят в едно и също място, само че на различни етажи. Баща ми като е на работа / понеже той работи до 7 пък тя до 5 / и майка ми не се прибира след работа, ами излиза с него и се прибира няколко минути преди баща ми. Мислела съм си дали да не кажа на баща ми. Той много пъти е подозирал, щяха да се развеждат, но тя все казва, че няма такова нещо и почва да плачи. Чудела съм се дали да кажа на нея и да си поговорим или да кажа на баща ми. Няколко пъти съм си мислела да са обадя на оня и да му кажа няколко думи, но мисля че това няма да промени нещата. Интересното е че майка ми е на 34, а той на 25. Виждала съм ги двамата да варят по улицата и него съм го виждала с колата. Какво да правя? Имате ли някакви съвети? Не издържам вече. Мерси предварително.

Ми според мен поговори първо с майка си и й кажи , че не си малоумна и виждаш какво става . Да прецени какво иска от живота и ако не обича баща ти да го остави и да се разведе , но не и така да се крие с тоя и изневерява .

az imam podoben problem s ba6ta mi.nz kakvo da napravi6,no 6te sledq temata s interes.znam 4e e mn gadno taka i dano nqkoi uspee da ni pomogne.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    az imam podoben problem s ba6ta mi.nz kakvo da napravi6,no 6te sledq temata s interes.znam 4e e mn gadno taka i dano nqkoi uspee da ni pomogne.
    Проблема е , че от всичко страдат най - много децата , а родителите си мислят , че като не се развеждат , а само си изневеряват ще страда по - малко детето . Аз не мисля , така . По - добре развод , отколкото живот в лъжа .

И аз мисля, че трябва да поговориш с майка си, и че ако с баща ти не се обичат, е по-добре да се разведат. Моите родители са разведение. Отначало беше трудно, но сега осъзнавам, че за всички ни така е по-добре.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мисля, че майка ми е останала между двамата, защото тя вкъщи се държи добре, всичко е ОК. Гушкат са туй онуй ама.. оня разваля всичко.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да бе...найстина е гадно така.Аз също имах съмнения за майка си преди време,но в моя случай всичко се оказа плод на моята фантазия.Поговори с майка си и кажи какво чувстваш.Но ако те помоли да не казваш на баща си...Тогава според мен е най-добре да му кажеш,дори и тя да не иска.Ако се разведът ти можеш да избереш при кой да останеш,защото си над 12(мисля,че това е възрастта,но и да не е,ти ще трябва да решиш).Давай още информация какво се случва при теб,защото знам,че не ти е леко,но ми се иска да ти помогна и с други съвети. Успех!

Град
    In the middle of nowhere
    Moje i da ima i drugo obqsnenie
    ONCE UPON A TIME .....

Поговори първо с майка ти преди да предприемеш други действия ... А тя знае ли , че ти знаеш за този нейн проятел ?

Град
    RUSE
    Мале .. ако бях на твоето място щеше да ме избива на яд от всякъде ..
    Много начесто почнаха да се разпадат бракове ..
    Сега .. според мен .. първо говори с майка си и и кажи ,че тоя тип те дразни много .. ако не последва реакция .. пак си поговори с нея .. аз на твое място щях да спукам оня тип от смс-и от моя телефон и заплахи и тем подобни .. и ся вечи ако няма реакция щях да кажа на баща си ..
    Така поне ще направя аз ако съм на твое място .. само ти казвам какво мисля ..
    Успех за по-нататък
    Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]

Поговори или с майка си или с другия...
    На колко си ?
    Ако си по-голяма поговори с него и му обясни как стоят нещата. Сигурна съм, че той ще ти каже наистина ли е така. Но ако си по-малка говори с майка ти. Тя ще те изслуша и разбере Успех
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Сега си поговорихме на дълго и широко, но тя твърди, че няма нищо такова. Не се е прибирала, защото вкъщи и било скучно сама понеже и нас двамата с баща ми ни няма. За SMS-ите каза, че понякога си е давала телефона на колежки да пишат или да говорят с мъжа си. Каза, че ако е имало някой щяла да се махне, а не да сиди толкова години. Само едно ми остана неясно, за Skype-а и с кого е говорила толкова време и кого имат впредвид като говореха с приятелката й. Понеже като се връщах от даскало бях с автобус и я видях с някакъв мъж и после майка ми разказа някаква случка на приятелката си, че са пили кафе и после са тръгнали по тая улица дето ги видях. И не ми е ясно защо всичките SMS-и са за един номер. Всичките й колежки един и същ ли мъж имат Но както и да е все пак мерси на всички за съветите. Може да пишете и още други :P

Град
    Ами ти пита ли я за скайпа щом пак не ти е ясно?...Според мен майка ти си няма таен любовник,а просто флиртува...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    govori s maika si
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    И аз мисля, че трябва да поговориш с майка си, и че ако с баща ти не се обичат, е по-добре да се разведат. Моите родители са разведение. Отначало беше трудно, но сега осъзнавам, че за всички ни така е по-добре.
    +1 Напълно съм съгласна!

Град
    в мазето ;dd
    и аз падкрепям другите говори с майка си

Град
    Тя е говорила с майка си вече.Не прочетохте ли по-нагоре??!

Ами незнам ако аз бях на твое място първо майка ти - изясни сички съмнения след това говори с оня , може да изчакаш да видиш кво ше стане и ако ли не казвай на баща си , повярвай ми ще си спестиш много болка а ако се стигне до развод и те питат при кой искаш да останеш ПОМИСЛИ МНООООГО ДОБРЕ ПРЕДИ ДА КАЖЕШ но мисля че знам кой си си избрала още от сега но изясни се нацяло с майка ти да не стане някой гаф и за нищо да се разведат..... Един ден участвах в такава драма един мой приятел ни помоли да последим майка му след работа - оказа се наистина че изневерява но после го вразумихме (убожателя)........ Тъмните улички много помагат .....
    t!bR` IS BACK and It WILL i repeat it WILL Be FUCKIN` CrUEL!!!!!!!!!!WHO BANNED ME!

И аз това си мислех за тъмните улички а доколкото до skype-a беше много отдавна, тя ме накара да го потърся и сега я питах и тя каза, че не си спомня какво са си писали

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    kato na4alo se nau4i,4e te "vurvqt" po ulicata,a ne "varqt"po neq i kato stane6 s edna ideq po-gramotna,togava se opitvai da re6ava6 semeinite problemi!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    kato na4alo se nau4i,4e te "vurvqt" po ulicata,a ne "varqt"po neq i kato stane6 s edna ideq po-gramotna,togava se opitvai da re6ava6 semeinite problemi!
    Една грешка в думичка и вече ще ме заколиш. По-спокойно де, а ти се научи, че е "вървят", а не "vurvqt"

Кажи на баща ти
    майка ти ще ти замаже очите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си