- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За брекетите
Искам да попитам дали когато си с брекети фъфлиш
SPIDER PIG
SPIDER PIG
Does whatever a SPIDER PIG does
Can he swing
From a web
No he cant
He's a pig
LOOK OOOUUUTTT!!!!
He is a SPIDER PIG
Аэ съм носила 2 години брекети.
Първата седмица ми бее много странно и некомфортно и леко фъфлех,но след това иэобщо не ги усещаш,свикваш с тях и иэобщо не фъфлиш![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
НЕ!!! САМО С ШИНИ СЕ ФЪФЛИ!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Само с шини се фъфли .. макар че и с тях се свиква .. аз в момента нося отначало е супер странно , но с времето свикваш .. а междодругото не би тряабвало да се фъфли с брекети ,защото нямат пластина на непцето като шинитеа от пластината се фъфли ..
Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада .. ;]
Не се фъфли...изобщо...просто имаш разни неща на зъбите не са от значение...и не влияят на говора ти спокойно
LQlLQlqlQL...{musiC}...QLlLQlqLQLLQ
Две-три от бившия клас носеха брекети и не фъфлеха. Дори пееха на концерта на даскалото![]()
дебим! не викай толкоПървоначално написано от gabi_94
![]()
не...да....не
не се фъфли само в началото ти е малко неудобно докато ги свикнеш.[/i]
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ne se fyfli. Breketite sa samo na zybite i ne prechat na govora izobshto.
Не, аз не фъфлех нито отначало, нито след това, беше ми дори мн готино :P Ся ако ми кажат че имам нужда пак бих си сложила![]()
az v momenta nosq breketi i izob6to ne s1m fuflila ama v na4aloto e super stranno i malko boli
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
При всеки човек е различно една приятелка и сложиха брекети и първата седмица фъфлеше и казва че боли мноого,но това зависи от захапката и от зъбите ти не искам да те плаша.
Всичко ще е ок с брекетите, няма да се плашиш. Отначало една седмица няма да може да ядеш много ама минава. Аз моите ги мразех. 3 години ги носих накрая вече просто не издържах. Но все пак са много много по- добре от шините и зъбите ти наистина ше бъдат ок. А какъв е проблема с пеенето не разбрах? И съм пяла и съм се целувала с брекетите...няма никакъв проблем. Казват, че не може да дъвчиш дъвка и да захапваш (хамбургери и дюнери примерно) ама аз нямах особен проблем с това така че всичко е ок![]()
мм що да фъфлиш само докато свикнеш е трудно и не ти пречат да правиш нещо като примерно да се целуваш![]()
Vsu6tonst ako trqq da izberete mejdu 6ini i breketi,kakvo bihte izbrali?![]()
|
![]()
Ами то си зависи и от това до какво степен зъбите ти имат нужда от лечение. Гадното на шините е,че много стабилно се фъфли ( от личен опит казвам ) докато не свикнеш. При брекетите е друго-няма фъфлене,ама нямат и сваляне - докато зъбките не станат прави и красиви не се свалятПървоначално написано от mmm_sweet
Нооо красотата изисква жертви.
![]()
Аз лично не знам кое бих избрала![]()
![]()
![]()