.
Отговор в тема
Страница 10 от 17 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 411
    Ами на мен ми казаха , че униформите още не са ни готови , и ако до 15 остане така , явно ще трябва да мисля нещо .. Най - вероятно дънки (тъмни , тясни надолу) , някаква ризка и голям колан .. ..Ммм за прическа несъм мислила - сигурно - не 100% ще съм с изправена коса и грим - спирала , малко черен молив (отгоре) лек фон дьо тен и кремче за балясък на кожата .. Това е , ако ли не ще съм с едно костюмче от 8 клас от прощалната съвсем новичко и мнгоо сладко :P

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    черни дънки,потниче,токчета,изпр ва коса,молив за очи

Супер фен Аватара на miShle
    Ооооо ак пък съм го замислила тоя ден .. Те искат май да ходим с униформите,ама много им здраве Някакви дънки,потник/тениска,маратонки ли обувки /зависи от времето/ и ако е по-студено,за отгоре суитчър евентуално. Ще си накъдря косата ии стандартния грим : черен молив,спирала,гланц .. И айдее .. с нищо не ми е по-специален деня ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Аз пък ще бъда със черен гащеризон иии ако е топло под гащеризона с бяла блузка с къс ракав ако не е топло със черна риза с някви бели светенца по нея иии белите кецки.. а да и малко молив спирала гланц а косата ако нямам време за фризьор ще я вържа а ако имам време мисля да ми я накъдри ии нз дали ще изглеждам добре ама за сега само за тва се сещам.... ама ако завалиии ебати прецаканото така че няма да се старая мн :P

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    нищо по-особено, това е ден на траур за мен...

Град
    София :Pp
    аз също съм си решила дънки, блузка с дълъг ръкав, кецовете и малко грим и тва е но за косата си нямам никаква идея
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от Mr. Nobody
    нищо по-особено, това е ден на траур за мен...
    И за мен е изключително мрачен ден
    ..Why can't I be innocent..

Ми значи:Жълта блузка с дълъг ръкав,черен панталон черно ланче и жълти обувки и косата изправена И молив и спирала

Град
    Некъде там...
    Този не е от специалните дни Дънки,потниче и някакви спортно-елегантни обувчици, грима и прическата ще ги измисля,като се появя пред огледалото
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

mdaa kat gledam po4ti vsi4ki 6te sme s dunkii e i az tka dunki bluzka maratonki i aide grim kakto obiknovenno 4eren moliv bql moliv pudra spirala glanc i tka a i 4anti4ka

Супер фен
    С черен панталон ще съм, новите обувки, оффф не, мразя да мисля какво ще обличам, още повече за 15-ти.

Аз вече си купих тоалетче аааааааа много му се кефя Едни супер супер яки намачкани дънки иии една супер супер яка блузка на раета!

Голям фен Аватара на taamara
    Бял панталон на райета, червен потник, сако на райета, като панталона, обувките - като чехлички на ток обаче. За косата не съм решила

Град
    в лайната!
    ми в моето даскало си е задължително на първия уч. ден да си с бяла риза,черен панталон или пола и сако и там знака на гимназията.тъй че колкото и да не искам аз ще съм тъй

Град
    в мазето ;dd
    униформа и ще говоря пред цялото училище .. даже пред две ..
    какво по-хубаво от това а??

Черен панталон(изглежда като от дънков плат,обаче не е),дънкови кецове и синя туника(въпреки,че май не се води така..изглежда като дълго потниче).И това е.Видях се в комбинацията и ми харесва.Аз нямам много гримове,даже хич,защото ползвам само един молив и гланц.Сутринта,ако изглеждам свежа(а това става само,ако съм се наспала хубаво),няма да сложа нищо.Може би един гланц.Абее,ще видя какво ще реша тогава.От планове полза няма.Прическата няма да е нищо особено.Имам буйна,чуплива коса,с голям обем. Ще си я фиксирам с пяна и готово.

Град
    L.A. \ Moscow
    нещо такова... http://www.prikachi.com/files/352222m.jpg

с тесни дънки кенвело и кецеве кенвело...
    Raise your fist!

С черен панталон, бяла риза, черни обувки, грим и тва е! Мислех да съм с дънки, ама се отказах...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    униформа и ще говоря пред цялото училище .. даже пред две ..
    какво по-хубаво от това а??
    Споко и аз ще говоря.... само че не съм с униформа....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

мии дънкови потури, някакъв потник и ако е студено суичърчето ми и черни обувчици

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    ooo az sam go izmislila otdavna.. na4i bql potnik.. tesni danki.. 4isto belite kecove... samo 4anta trqq si kupq..+ belite o4ila.. ama az imam mn nenormalen stil + 4e sam v novo daskalo, nov grad... tei 4e kakto i da ida se 6e me zqpat kato otka4alka ama men mi e kef
    Бъзикаш се ,нали? Кое е ненормалното на стила ти,че да те зяпат като откачалка
    ?

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Черни дънки
    бяла риза с тъпата ми врътовръзка
    бели кецове и тфа ша да е..ужас,,
    in defense of our dreams...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цикламен панталон, розова или бяла блуза и едно много сладко сако специално за 15 си го взех..

Дънки с висока талия и синио-зелена блузка с 7/8 ръкав ии обувките не съм ги купила още :Д
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    малее блазее ви на всички че ще се обличате както искатее .. на мен ми съсипаха 15 преди малкоо класната дойде вкъщии и каза че тряа да водяя таам празника същия ден .. и аз не знам как да го кажа .. тържество ли е празник лии е мъчение лии е амаа има водещи и са ме избралии .. най-гадното нещоо .. ужасс ви казвам да зема да се изложа пред цялото даскалоо ;dd .. а какви планове за облекло имах сега ще ме сложат в една бяла риза и черна полаа дето сигурно са я обличалии куп хораа бах мааму
    И аз съм била водеща,но аз бях с бял панталон и с черен потник,които си бяха мойте...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си