- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи учебен ден....
Ами на мен ми казаха , че униформите още не са ни готови , и ако до 15 остане така , явно ще трябва да мисля нещо.. Най - вероятно дънки (тъмни , тясни надолу) , някаква ризка и голям колан ..
..Ммм за прическа несъм мислила - сигурно - не 100%
ще съм с изправена коса и грим - спирала , малко черен молив (отгоре) лек фон дьо тен и кремче за балясък на кожата
.. Това е , ако ли не ще съм с едно костюмче от 8 клас от прощалната съвсем новичко и мнгоо сладко :P
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
черни дънки,потниче,токчета,изпр ва коса,молив за очи
Ооооо ак пък съм го замислила тоя ден ..![]()
Те искат май да ходим с униформите,ама много им здраве
Някакви дънки,потник/тениска,маратонки ли обувки /зависи от времето/ и ако е по-студено,за отгоре суитчър евентуално. Ще си накъдря косата ии стандартния грим : черен молив,спирала,гланц .. И айдее .. с нищо не ми е по-специален деня ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз пък ще бъда със черен гащеризон иии ако е топло под гащеризона с бяла блузка с къс ракав ако не е топло със черна риза с някви бели светенца по нея иии белите кецки.. а да и малко молив спирала гланц а косата ако нямам време за фризьор ще я вържа а ако имам време мисля да ми я накъдри ии нз дали ще изглеждам добре ама за сега само за тва се сещам.... ама ако завалиии ебати прецаканото така че няма да се старая мн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
нищо по-особено, това е ден на траур за мен...
аз също съм си решила дънки, блузка с дълъг ръкав, кецовете и малко грим и тва ено за косата си нямам никаква идея
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
И за мен е изключително мрачен денПървоначално написано от Mr. Nobody
![]()
..Why can't I be innocent..
Ми значи:Жълта блузка с дълъг ръкав,черен панталон черно ланчеи жълти обувки и косата изправена
И молив и спирала
![]()
Този не е от специалните дниДънки,потниче и някакви спортно-елегантни обувчици, грима и прическата ще ги измисля,като се появя пред огледалото
![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
mdaa kat gledam po4ti vsi4ki 6te sme s dunkiie i az tka dunki bluzka maratonki i aide
grim kakto obiknovenno 4eren moliv bql moliv pudra spirala glanc i tka
a i 4anti4ka
С черен панталон ще съм, новите обувки, оффф не, мразя да мисля какво ще обличам, още повече за 15-ти.![]()
Аз вече си купих тоалетче аааааааамного му се кефя
![]()
![]()
Едни супер супер яки намачкани дънки иии една супер супер яка блузка на раета!
![]()
Бял панталон на райета, червен потник, сако на райета, като панталона, обувките - като чехлички на ток обаче. За косата не съм решила![]()
ми в моето даскало си е задължително на първия уч. ден да си с бяла риза,черен панталон или пола и сако и там знака на гимназията.тъй че колкото и да не искам аз ще съм тъй
униформа и ще говоря пред цялото училище .. даже пред две ..
какво по-хубаво от това а??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Черен панталон(изглежда като от дънков плат,обаче не е),дънкови кецове и синя туника(въпреки,че май не се води така..изглежда като дълго потниче).И това е.Видях се в комбинацията и ми харесва.Аз нямам много гримове,даже хич,защото ползвам само един молив и гланц.Сутринта,ако изглеждам свежа(а това става само,ако съм се наспала хубаво),няма да сложа нищо.Може би един гланц.Абее,ще видя какво ще реша тогава.От планове полза няма.Прическата няма да е нищо особено.Имам буйна,чуплива коса,с голям обем.Ще си я фиксирам с пяна и готово.
нещо такова... http://www.prikachi.com/files/352222m.jpg
с тесни дънки кенвело и кецеве кенвело...
Raise your fist!
С черен панталон, бяла риза, черни обувки, грим и тва е! Мислех да съм с дънки, ама се отказах...
Споко и аз ще говоря....Първоначално написано от kiss_kris
само че не съм с униформа....
Първоначално написано от ™G-Baby™
мии дънкови потури, някакъв потник и ако е студено суичърчето мии черни обувчици
Първоначално написано от wasntme_
Бъзикаш се ,нали? Кое е ненормалното на стила ти,че да те зяпат като откачалка
?![]()
Черни дънки
бяла риза с тъпата ми врътовръзка
бели кецове и тфа ша да е..ужас,,![]()
in defense of our dreams...
Цикламен панталон, розова или бяла блуза и едно много сладко сако специално за 15 си го взех..
Дънки с висока талия и синио-зелена блузка с 7/8 ръкав ии обувките не съм ги купила още :Д
~Remember,remember...25th of November~
И аз съм била водеща,но аз бях с бял панталон и с черен потник,които си бяха мойте...Първоначално написано от kiss_kris
![]()