- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първи учебен ден....
nee da ne s1m na sbatba... s d1nki 6e s1m teniska i maratonki... semplo i udobno..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
тия на снимката са много готиниПървоначално написано от mirelS
успокой се и успех!Първоначално написано от kiss_kris
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Аз ще съм зайче,но много повече ми е притеснено за това какъв ще ми е класа,дали ще успея да си намеря приятели и т.н....За дрехите нищо специално:Сива тениска с щампа,дънки и черни кецки с жълти връзки![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Промених си решението! Ще изглеждам така:
http://img99.imageshack.us/my.php?image=p9120043sc5.jpg
![]()
![]()
То май ще е студено и плановете ми тотално се промеят![]()
При мене студено/топло отивам си с панталон до коляното и тенискаПървоначално написано от pinky_shine
![]()
![]()
![]()
Смятам да съм толкова размазана след купон, че да не ми пука с какво съм облечена... т.е. да съм си с дрехите от купона... ще ми липсва ваканцията![]()
Heeeee .....!!!!!!
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от lisi4ety
meko kazano ujasno
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ще съм с черно боди бяло суичерче с къс ракав дънки и маратонки на 15 ще се снимам и ще постна снимкикосчта ми ще е правааа чорапите бели бельото бялооо
![]()
Да и аз ще постна снимки![]()
Много искам да ви видя униформите......плс...дайте снимки
Първоначално написано от ™G-Baby™
бялата риза,врътовръзкат,черни дънки и само кецовете не ми се виждат..ама те са бели..косата..ще си я прибера само от пред и отзад с една тъмно синя шнола..остава само бретона и заднта част..
in defense of our dreams...
Шегувам се, разбира сеПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
НЕ, НЕ, НЕ!
НИКАКВИ ПОДГОТОВКИ ЗА ПЪРВИ, ВТОРИ, ТРЕТИ ИЛИ ПЕТИ УЧЕБЕН ДЕЕЕЕН!![]()
ПАДНАЛА СЪМ СЕ В ОТВРАТИТЕЛЕН КЛАС!
УТРЕ, АКО ВЪОБЩЕ ОТИДА, ЩЕ ИДА КАТО КЛОШАРЧЕ, НЯМА НУЖДА ДА СЕ ГЛАСЯ ЗА ТЕЯЯЯЯ!
НЕ, НЕ, НЕ, НЕ, НЕЕЕЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
Леле, ужас .. моите планове също се промениха![]()
След малко ще ви постна снимки как ще бъда..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И при мене остава варианта с блузката и дънките..А така исках да съм с гащеризона и сандалките на токчета..
![]()
Единствената променя е,че от горе ще съм или с розово горнище или с бяло спортно сако...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Апфф... точно сега ли намери да се развали времето?!?Иначе аз мисля да съм с едни тъмни дънки /дълги/, една блузка с дълъг ръкав в розово и сиво и си мислех да съм с едни сандалки на токче, ама ще видим наистина колко ''хубаво'' ще е времето утре.
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
az sam s danki , mn hubawka bluska /s gol grap /, cherni pantofchici i sledowatelno cherna damska malka chanta .. aa kosta prawa .. grim cheren moliw , spirala , senki /opushleni/ aa dranlulki griwni i t.n.
wremeto shte e ujasno no kwo da se prawi pak .. gazariqta topli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Хм...утре казват,че ще е лошо времето т.е. студено.Аз ще съм с едни дънки,суйтчер(имам снимка в темата за дрехите за есента)и черни обувчици.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Еми мислех да съм с едни черни джинси и една много яка блузка, ама чух, че и утре ще е студено пък блузката е тънка и затва може да си сложа дънкено яке
Е,кво,ако е момичето от ляво мен ми харесваПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()